To je to što me zanima!

Tragedija: U sudaru poginula samohrana majka dva sina

Slađana Mihalic (39) ostala je samohrana majka nakon što joj je prije osam godina u prometnoj poginuo suprug. Sada je i ona stradala. Iza sebe je ostavila dva sina
Vidi originalni članak

Slađana Mihalic (39) iz obližnjeg sela Oderjan kod Kloštra Podravskog oko 16 sati u petak svojim je Golfom koprivničkih registarskih oznaka u Kladare dovezla svoju svekrvu Jalžu Mihalic.  Sina (20) odvezla je do Đurđevca, a potom je poslije 20 sati automobilom krenula po svekrvu da ju doveze kući. 

U selu Kladare zaustavila je automobil kako bi propustila kamion koji joj je dolazio u susret, a onda je na cesti nastao pakao.  Vozač osobnog automobila Opel Astra virovitičkih registarskih oznaka D.P. (28) s područja Pitomače velikom brzinom se približavao raskršću, a kada je na pedesetak metara ispred sebe primijetio bijeli Golf pokušao je zakočiti. Kasno je reagirao, pa se prednjim dijelom svoga automobila zabio u zadnji dio Slađaninog auta. Odgurao ju je na lijevu stranu kolnika točno pred nailazeći kamion s prikolicom  za čijim se upravljačem nalazio D.B. (48) s područja Varaždina.  

Mrtvo tijelo vozačice iz hrpe lima, koja je preostala od automobila, izvukli su virovitički vatrogasci. 

- Prije osam godina u prometnoj nesreći na cesti prema selu Kozarevac  izgubila sam sina Ivicu, a sada sam ostala i bez moje snahe Slađane. Sada su 20-godišnji i 17 godišnji sinovi mojeg pokojnog sina i poginule snahe ostali bez oba roditelja. Sada ću o njima brinuti samo ja - kaže baka Jalža Mihalic (64) iz Odrjana. Policijskim očevidom, koji je potrajao sve do 1 sat poslije ponoći utvrđeno je da je vozač D.P. (28) koji je skrivio prometnu nesreću bio pod utjecajem alkohola od 0,98 promila. Podravska magistrala, koju zbog preopterećenosti tranzitnim teretnim prometom stanovnici zovu 'Cestom smrti' tako je odnijela još jedan život. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • mimi24b 15.01.2011.

    sve što mi kažemo to ne može vratiti jadnu ženu.nažalost uvijek poginu nedužni, a pijance čuva i Bog i vrag... ali taj pijani mladić je u trenu pijanstva napravio to, ali će se otrijeznit i cijeli život nosit na duši jedan mladi život i činjenicu da je sinovima uzeo majku...

  • user_42565 15.01.2011.

    Iskrena sućut obitelji i prijateljima.....................

  • MonikaGemeri Ex Balog 15.01.2011.

    samo se nadam da je sa anđelima gore a znam da je jer je to zaslužila

Komentiraj...
Vidi sve komentare