To je to što me zanima!

Loš početak tjedna: U samo sat vremena dva sudara i troje ozlijeđenih. Došla je i Hitna

Kako javljaju iz Operativno komunikacijskog centra PU istarske, dva osobna automobila sudarila su se na križanju Radićeve i Mažuranićeve ulice. Cesta je zatvorena
Vidi originalni članak

Na križanju Radićeve i Mažuranićeve ulice u Puli oko 18 sati dogodila se prometna nesreća.

Prema prvim informacijama, sudarila su se dva osobna automobila. Odmah nakon dojave, na teren su izašla dvoja vatrogasna vozila te šest vatrogasaca koji su pomagali Hitnoj pomoći prilikom izvlačenja putnika. Prema prvim informacijama, ozlijeđene su dvije osobe. Prema informacijama iz policije, radi se o lakšim ozljedama. 

Malo kasnije, u 18.58 frontalno su se sudarila još dva automobila, izvijestila je Policijska uprava istarska. Nesreća je bila na cesti od Barbana, 300 metara prema Mostu Raša. Jednog vozača automobila prevezli su u bolnicu, dok druga vozačica nije zatražila liječničku pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gvagec 14.07.2020.

    Čudno kak svaki auto kada se okrene na bok ili na krov izgleda veći ................

  • 13.07.2020.

    Sve jasno! Na ovom raskršću Radićeva ima prednost. Ovaj svjetlo plavi Opel (na boku) je došao iz Mažuranićeve i nije poštivao prometni znak (okrenuti trokut), oduzeo prednost trula višnja Corsi koja ga je pukla bočno i okrenula na bok. Tako i treba, mali pobjeđuje velikog kad je u prednosti :-)

  • Tvrtko Hasanbegovic bez crvenog 13.07.2020.

    Ali zato je jako dobro po pitanju koronavirusa zahvaljujuci vrhunskom radu stozera

Komentiraj...
Vidi sve komentare