To je to što me zanima!

Sudarila se dva automobila i kombi, nema teže ozlijeđenih

Vozač Citroena ispričao nam je kako je kombi proletio kroz crveno i udario ga. Nakon toga kombi se sudario i s VW Polom. Nitko nije bio pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

U sudaru tri automobila u nedjelju na raskrižju SR Njemačke i Islandske ulice oko 16 sati nije bilo teže ozlijeđenih.

- Krenuo sam Islandskom prema istoku na zeleno svjetlo. Tad je na mene naletio kombi. Proletio je kroz crveno. Bio sam sa sinom (13) u automobilu, no srećom nismo ozlijeđeni. Nakon mene, kombi je udario u Polo - kazao nam je vozač Citroena Xsare, H. D. (50). 

Vozač Pola, T. M. (23), koji je zadobio ogrebotine po rukama od stakla, također tvrdi da je za nesreću kriv vozač kombija.

- Ne mogu biti sto posto siguran ali mislim da sam u križanje ušao na zeleno svjetlo - govori vozač kombija P. K. (60). Sa ekipom atletičara se vraćao iz Maksimira gdje je bilo državno prvenstvo u crossu. 

- Osvojili smo treće mjesto i eto što nam se dogodilo - komentirao je P.K.

Nitko od vozača nije bio pijan.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ozanavg 07.03.2011.

    Pa šta vi mislite da je čovjek namjerno izazvao sudar s punim kombijem djece ?? Vjerovatno nikada niste bili u situaciji da vozite pun auto tuđe djece i niste osjetili teret odgovornosti u takvim situacijama. Da jeste drugačije bi razmišljali. Vi ste vjerovatno od onih roditelja što olako prepuštaju svoju djecu drugima na čuvanje i čekate zavaljeni u fotelje da vam dostave djecu na kučni prag. A kad se nešto dogodi najlakše je bacati drvlje i kamenje....

  • p i j e v a c 07.03.2011.

    čudan neki semafor, svima je bilo zeleno......

  • Jelena01 07.03.2011.

    Mogli su sjediti u kafićima...ali mogli bi i polagati ponovo vozački i provjeriti tko bi mogao biti daltonista jer ako se oni žele ubiti to je njihov problem pri tom molim da mi ne diraju dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare