To je to što me zanima!

Sudarila se tri vozila kod Trilja: 'Nešto mi nije dobro s nogama'

Sudarila su se tri vozila, dva kamiona i jedan kombi. Jedan od vozača je ozlijeđen. Govorio je kako mu nešto nije uredu s nogama. Prevezli su ga u KBC Split
Vidi originalni članak

Vozač je bio 'zarobljen' u toj smrskanoj kabini, nije mogao ni ruke izvući. Čekao je sigurno pola sata dok su vatrogascu rezali lim, nije to bilo lako odraditi. Kad su ga konačno izvukli vidjeli smo da su mu noge teško ozlijeđene, jedna je izgledala posebno loše. Krvi je bilo posvuda. Bio je to strašan prizor. Muškarac je cijelo vrijeme bio pri svijesti jaukajući od bolova, a vatrogasci su se stvarno trudili što prije odraditi posao, kazali su nam svjedoci teške primetne nesreće u mjestu Ugljane nedaleko od Trilja. 

Vatrogasci su vozača cijelo vrijeme hrabrili, govorili mu da izdrži i da ih upozori na bolove ako se pojave dok oni režu lim oko njega. Vozača je volan potpuno priklještio, a noge su mu bile jako ozlijeđene i zaglavljene u prostoru gdje su ‘papučice’. Vatrogasci su stvarno trebali biti vrlo pažljivi i strogo pratiti protokol, radilo se brzo, ali vrlo oprezno da ga eventualno ne ozljede još više. Svaka im čast, super su bili momci, smireni i spretni - opisuju nam svjedoci intervencije.

U prometnoj su, osim dostavnog kamiona u kojem je teško ozlijeđen vozač, sudjelovala još dva teretna vozila i to cestari koji su na toj dionici D60 'krpali' asfalt. Nesreća se dogodila oko 8.20 sati.

Dostavni kamion trgovačkog lanca kretao se iz smjera Trilja. Prvo je desnom bočnom 'zakačio' kamion koji je bio parkiran uz cestu i koji je djelomično, oko jedan metar, bio i na kolniku. 

Taj prvi udar potpuno je uništio bočnu stranu kamiona, odvalila su se vrata na suvozačevoj strani, a bočna strana teretnog prostora potpuno se smrskala. 

Vozač je nakon prvog udara prednjom stranom svom silinom udario u kamion koji je bio parkiran ispred njega. Od tog udara kabina je potpuno uništena prignječivši vozača unutra.

Na teren je odmah stigla i Hitna pomoć, a prema posljednjim službenim informacijama, vozač nije životno ugrožen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 39

  • klošar1990 17.09.2019.

    Postavlja se masa pitanja! Od toga kako su cestari označili radove i svoj kamion do brzine ovog kamiona! Brz oporavak vozaču!

  • x00x 17.09.2019.

    zasto su ovakve vijesti naslovnica a ne crna kronika

  • 17.09.2019.

    Pa kako je moguće da se sudare 3 teretna vozila. Znači da je u igri bilo više od jedne pogreške. Netko nije držao razmak a pričamo o profi vozačima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare