To je to što me zanima!

Sudarila se vozila kod Ravne Gore: Uginulo je osam krava

Do sraza došlo kada je Mercedes koprivničke registracije, kojim je upravljao 40-godišnjak, krenuo pretjecati kamion zagrebačke registracije za čijim je upravljačem bio 62-godišnjak...
Vidi originalni članak

Osam krava uginulo je u prometnoj nesreći između dva vozila do koje je došlo oko podne kod mjesta Lučice nadomak tunela Sopač, desetak kilometara prije Ravne Gore. 

- Prizor je bio nešto strašno za vidjeti. Mrtve krave ležale su posvuda, na kamionu i na cesti. Nije bilo krvi, ali je bilo pretužno gledati sve te mrtve životinje - komentirali su stravičan prizor šokirani putnici.

Iz policije doznajemo kako je do sraza došlo kada je Mercedes koprivničke registracije, kojim je upravljao 40-godišnjak, krenuo pretjecati kamion zagrebačke registracije koji je prevozio domaće životinje i za čijim je upravljačem bio 62-godišnjak....

Na mjesto nesreće izašla je ovlaštena tvrtka, koja je nesretne životinje uklonila s ceste.


 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MAMUNAMEGALO 12.07.2018.

    E meri meri uvati se ti motike

  • kažemja 12.07.2018.

    A nije tužno kad se u klaonici iživljavaju nad nesretnim izgladnjelim i izmučenim životinjama i na kraju ih umlate , zakolju ili što god već rade s njima ? Dobro je netko rekao ...kad bi klaonice imale staklene zidove jako malo bi ljudi jelo meso!

  • UNPROFOR 12.07.2018.

    Admine daj žuti novinaru !

Komentiraj...
Vidi sve komentare