To je to što me zanima!

Sudarili se na tehničkom i teško ozlijedili mehaničara

Mehaničaru Pjerinku Dinarinu Šimiću (53) koji je u rupi za tehnički pregled pregledavao Fiat puknuo je prvi kralježak te su ga prevezli u KBC Split
Vidi originalni članak

Sjedio sam u autu kada je Mercedes udario u moj stražnji dio. Gurao me tako pet metara iznad rupe za tehnički pregled. Pri naletu je moj Fiat udario djelatnika koji je pregledavao moj automobil i srušio ga na pod, priča Damir Paleško koji je snimio posljedice nesvakidašnjeg sudara u utorak u stanici za tehnički pregled u Sinju.
- Odjednom me auto udario i gurao me par metara dok nisam pao i osjetio strašnu bol u leđima - sa grčom na licu rekao je stradali mehaničar Pjerinko Dinarina Šimić (53). Nesreću je skrivio Zagepčanin Karlo Matić (64) koji je pobrkao pedale gasa i kočnice te Mercedesom naletio na Fiat. Situaciju je spasio Damir povukavši ručnu kočnicu i spriječivši da Pjerinko padne pod kotače njegova Fiata. Nadzornik je međutim pao na rubnik kanala za pregled vozila i zadobio prijelom prvog kralješka i diska. Završio je u KBC Split, no zbog problema s okoštavanjem kralježnice doktori ga ne mogu operirati, pa će sljedeća tri mjeseca morati mirovati u bolnici. Da peh bude veći, Pjerinko je dan prije nesreće prekinuo bolovanje i vratio se na posao. Damir P. je zadobio istegnuće vrata i lumbalne kralježnice, a Fiat mu je pretrpio znatnu štetu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lampuh 24.04.2008.

    te stare majmune treba isključit iz prometa

  • Kakma 24.04.2008.

    Pobrkao pedale,nije za takve vise auto.

  • user_21901 24.04.2008.

    HAHA vrlo duhovito Max.ri

Komentiraj...
Vidi sve komentare