To je to što me zanima!

Sudarili se policijski kombi i Fiat, vozač Punta je u bolnici

Težina ozljeda vozača Fiata se zasad ne zna. Punto je u sudaru završio na boku i odguran je na zaštitnu ogradu. Uzrok nesreće će se znati nakon očevida
Vidi originalni članak

Policijski kombi i Fiat Punto sudarili su se u ponedjeljak navečer na križanju Osječke i Ulice Corrada u Rijeci, piše Novi list. Vozač Punta je prebačen u bolnicu. Težina ozljeda se zasad ne zna. Punto je u sudaru završio na boku i odguran je na zaštitnu ogradu. Uzrok nesreće će se znati nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • blondelicious96 17.11.2015.

    Bila sam na mjestu nesrece, taman sam presla pjesacki prijelaz (na zeleno svjetlo, POLICIJA JE PROSLA KROZ CRVENO SVJETLO U KRIZANJE koje je inace poznato po brojnim nesrecama, sa upaljenim rotirkama ali BEZ sirene) i da me mama nije povukla taj kombi bi pogazio nas dvije, niti sekundu nakon, gospodin vozac Punta izlazio je iz Plodina i ulazio u isto krizanje, gdje su ga isti policajci koji su PROSLI KROZ CRVENO, BEZ KOCENJA, vidjevsi i pjesake prije samog auta ( mene i mamu) zabili se u auto svom snagom, OPET BEZ DA SU U IJEDNOM TRENUTKU PRITISNULI KOCNICU. Covijek se prevrnuo vise puta u autu i zavrsio u ogradi, nakon toga je izasao kroz bunker auta sa vidljivom ozljedom na glavi koja je krvarila, pri svjesti. Hitna pomoc je stigla u roku od petnaestak minuta iodvezla covijeka. Tako da ovi navodi sa se uzrok nesrece ne zna, ne drze vodu i njima se pokusava zataskati nesreca koju je skrivila iskljucivo policija. Ja se samo nadam da ovaj slucaj nece biti jos jedan u nizu onih u lijepoj nasoj gdje se velika imena i sluzbe samo lise sve krivice a krivima proglase one koji nemaju kako braniti. Uz sve nadam se da ce ta dvojica mladih policajaca koji su vozili ko "sumanuti" biti barem suspendirani zbog sve stete koju su nanijeli i nevinom covijeku a i samom drzavnom proracunu.

  • DesnaRuka 17.11.2015.

    Bas me zanima jesu pozvali policiju

  • SPICA 17.11.2015.

    zbog neprilagodene brzine policija je prevrnula auto na krov

Komentiraj...
Vidi sve komentare