To je to što me zanima!

Sudarili se tramvaj i dostavno vozilo: 'Putnici su padali...'

Zagrebačka policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći na križanju Branimirove i Erdodyjeve u srijedu oko 20.15 sati. Materijalna šteta je velika te nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Vidio sam kako su se sudarili tramvaj i auto. Prednji dio auta je bio u potpunosti smrskan. Čini mi se da je vozač auta prošao bez većih ozljeda. Zbog jakog i iznenadnog udarca putnici u tramvaju su padali, rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije. 

Policija je potvrdila da je zaprimila dojavu u srijedu oko 20.15 sati o sudaru automobila i tramvaja na križanju Branimirove i Erdödyjeve ulice u Zagrebu.  

Šteta na automobilu je velika te nema ozlijeđenih.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • purgerica prva 21.03.2019.

    Viš ti to, opet još jedan s novcem iz prošle države. Čudo jedno kak su se bogatili udbakosozna kadrovi. E Mihajlo, Mihajlo!

  • tutek 21.03.2019.

    Uvijek se pitam zašto ovi u dostavnim vozilima UVIJEK moraju biti brži od ostalih. Zato što auto nije njihov pa se iživljavaju ili stvarno imaju tako opakog šefa koji ih ganja za svaku sekundu? Ili samo propuh u glavi...

  • 21.03.2019.

    kad se dogodi sudar tramvaja onda se mnogi putnici useru, naročito u jutro prilikom dolaska na posao, popusti ventil od šoka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare