To je to što me zanima!

Sude mu: Ante Šušnjar, Ivan Mesić i Mirela Mezak Matijević odlučit će o Škorinoj sudbini

Škorina sestra Vesna Vučemilović pita: Otkud im pravo! Zanima je i do kada će Škorinu fotografiju držati na FB stranici budući da su protiv njega pokrenuli stegovni postupak pred Sudom časti Domovinskog pokreta
Vidi originalni članak

Ovo su ljudi koji sude Miroslavu Škori: Ante Šušnjar, Ivan Mesić i Mirela Mezak Matijević.Otkud im pravo!, objavila je Vesna Vučemilović na Facebooku  reagirajući na informaciju da je Sud časti Domovinskog pokreta pokoreno stegovni postupak protiv njezinog brata.

Naime, iz Domovinskog pokreta priopćili su kako stegovni postupak protiv Miroslava Škore pokrenulo zbog povrede članskih prava i obaveza. Naveli su da mu kao članu miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka. 

'POKUŠAVAJU ME UNIŠTITI' Rat u DP-u se nastavlja: Škoro objavio potvrdu, nikad nije u banci preuzeo svoju karticu

Vesna Vučemilović na Facebooku se zapitala i do kada Domovinski pokret na svojoj službenoj Facebook stranici planira imati fotografiju čovjeka protiv kojeg su pokrenuli stegovni postupak. 

Miroslav Škoro kratko je tek za 24sata prokomentirao stegovni postupak:

ŠKORO O PREVIRANJIMA: 'Netko od pametnjakovića je očekivao da ću gledati sa strane dok blate moje ime neistinama'

- Ne komentiram sudske procese u tijeku, posebice ne one smiješne - kratko je rekao. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • jozicalen9 12.08.2021.

    Kad tip poput Škore koji je oženjen Srpkinjom osnuje stranku pod nazivom domovinski pokret odmah je svima jasno da to vodi u propast, a najvažnije je da su opljačkali nekoliko stotina milijuna kuna koje ova država dijeli takvim ološima šakom i kapom.

  • jozicalen9 12.08.2021.

    Sve je to šaka jada i zla koja crpi Hrvatskim novac iz proračuna , i sad kad nema novca kojeg su opljačkali nastala svađa i raspad, tako je u cijeloj truloj hrvatskoj državi.

  • 11.08.2021.

    lopov

Komentiraj...
Vidi sve komentare