To je to što me zanima!

Sude mu za ubojstvo supruge: Zoran Marjanović došao na sud

Ubojstvo pjevačice je od samog početka istrage bilo je obavijeno velom tajne. Njezin suprug tvrdio je kako ju je ostavio na nasipu. Idući dan je pronađena mrtva. On nikad nije priznao ništa
Vidi originalni članak

Točno u podne na Višem sudu u Beogradu počinje suđenje Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je prije tri i pol godine ubio svoju suprugu, pjevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović, na nasipu u naselju Crvenka kraj Borče.

Blic javlja kako je Marjanović ušao na sud oko 11.45 sati u pratnji svog odvjetnika. Danas bi se trebao izjasniti o krivnji. Optužnica je podignuta nakon što su tužiteljstvo i policija prikupili dovoljno dokaza koji su im ukazali da postoji opravdana sumnja da je zločin počinio upravo on.

UBOJSTVO PJEVAČICE JELENE Zatukao suprugu i utopio ju u kanalu: Sudit će Marjanoviću

Ubojstvo pjevačice je od samog početka istrage bilo je obavijeno velom tajne. Prema prvoj verziji priče, koju je Marjanović konstantno ponavljao, Jelena je tog 2. travnja 2016. došla s njim i kćeri na nasip kako bi trčala. Ubrzo nakon toga je nestala. Njezino tijelo pronašli su idući dan, kilometar dalje od mjesta gdje se prema tvrdnji Marjanovića rastala od njega.

Policija je i tada privela supruga i zadržala ga 48 sati. No, nije bilo niti jednog materijalnog dokaza ni priznanja te su ga pustili na slobodu, a istraga je krenula u različitim pravcima.

NIJE UBIJENA NA NASIPU... Hrvati otkrili najbitniji detalj o ubojstvu Jelene Marjanović?

Odjeća kao ključni dokaz?

Policija je potom u više navrata iznosila razne predmete iz Marjanovićeve kuće, a među ostalim i odjeću. Upravo je odjeća sada jedan od ključnih dokaza protiv Marjanovića. Naime, na odjeći koju je Jelenin suprug nosio kobnog dana pronađeni su tragovi blata za koje je detaljnom istragom utvrđeno da su istog molekularnog sastava, kao i blato sa mjesta gdje je pronađeno Jelenino tijelo.

SLUČAJ UBOJSTVA PJEVAČICE Ubio suprugu? Protiv Zorana Marjanovića podigli optužnicu

On je u međuvremenu ušao u reality u kojem je 'dokazivao svoju nevinost'. Međutim, ubrzo je uhićen. Šest mjeseci kasnije podignuta je optužnica. Marjanović je suđenje čekao na slobodi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ajmopričat 11.09.2019.

    Koga BK za njih

  • 11.09.2019.

    Srbi sve probleme na isti način rijesavaju ....

  • uhljeb123 11.09.2019.

    Svaki list pise o svojima, tako i 24sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare