To je to što me zanima!

Suđenje Krojfu za krađu dva Mercedesa odgodili za srpanj

Zagreb: Miljenku Žaji Krojfu (54) u srijedu je trebalo započeti ponovno suđenje no odgođeno je za srpanj jer danas obrana nije imala nikakvih dokaznih prijedloga
Vidi originalni članak

Miljenku Žaji Krojfu (54) u srijedu je trebalo započeti ponovno suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, no odgođeno je za srpanj jer danas obrana nije imala nikakvih dokaznih prijedloga. Krojfa se tereti za organiziranje krađe dvaju Mercedesa 1997. koji su na kraju vraćeni vlasnicima. 

U ovom  mu se predmetu prvotno sudilo u odsutnosti, a prošle je godine presudu prema kojoj je osuđen na tri godine zatvora, u cijelosti potvrdio bjelovarski Županijski sud. 

S obzirom da je Krojf u pritvoru proveo više od dvije godine i tri mjeseca, što mu se uračunalo u kaznu, u zatvoru bi trebao biti još devet mjeseci. Kako je bio u bijegu to se do sada nje ostvarilo. Po povratku u Hrvatsku, u veljači ove godine, zatražio je ponovno suđenje u ovom postupku. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zenga2 28.06.2012.

    Dok obrana potkupi svjedoke .

  • picuskin 27.06.2012.

    Zanimljivo je kako čukljavi debil vuče guzicom za nos hrvatsko pravosuđe.I onda mi neka netko kaže da sudci nisu potkupljivi.Taj bi u Americi iz zatvora izašao nikada.

  • sjenoviti 27.06.2012.

    .....Kakav lik iz bajke.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare