To je to što me zanima!

Suđenje maseru i suradnici za podvođenje kreće već u petak

Kazneno vijeće suda odlučilo je osumnjičene zadržati u pritvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Tužiteljstvo za Nebojšu P. traži dvije godine zatvora
Vidi originalni članak

Zbog optužbi za podvođenje starleta klijentima koji su poznati široj javnosti u petak će početi suđenje maseru Nebojši P. i Sari S. na zagrebačkom Općinskom sudu, piše Večernji list. Kazneno vijeće suda odlučilo je osumnjičene zadržati u pritvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. U postupku koji je označen kao žuran, tužiteljstvo je za masera tražilo dvije godine zatvora uz kaznu od 70 mjesečnih dohodake te oduzimanje nezakonito zarađenih 100.000 kn. Još se ne zna hoće li sud prihvatiti zahtjev tužiteljstva da se pribavi knjiga gostiju iz hotela Four Points by Sheraton.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pjaser 232 21.07.2011.

    pa i ona marijana iz b.b. kuće se javno ševila i za to dobila 100.000 uraca, kome mora vratiti lovu i koliko bude zatvora dobila???

  • pinkis_1 21.07.2011.

    eto i sada za sex ajmo svi u St.Pauli. Pa šta ako joj je netko dao nešto novca, dajemo i lemojziju pa nema poreza a niti zatvora, a sexa na pretek!

  • Hanter 20.07.2011.

    kurva kurvi najlakše sudi jer je te struke i jedino što zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare