To je to što me zanima!

Suđenje Svilanu: Danas će se saslušati posljednji svjedoci

Dokazni postupak onda bi trebao završiti, nakon čega samo preostaje iznošenje obrane Siniše Svilana te završne riječe obrane i optužbe i izricanje presude
Vidi originalni članak

Dokazni postupak protiv Siniše Svilana na zagrebačkom Županijskom sudu trebao bi završiti  saslušanjem posljednjih svjedoka. Bivšeg direktora Nove TV tereti se da je od vlasnika producentske kuće Core medija, Vladimira Šelebaja, primio mito kako bi u programu Nove TV prikazivao emisije te tvrtke. 

Svjedočit bi trebao Mario Cikač, bivši Šelebajev poslovni suradnik, koji je s njim u drugom slučaju optužen za nezakonito izvlačenje novca iz Core medije. Svjedočit će i četiri žene koje su radile na emisiji 'U sridu' za koju je Svilan navodno primao mito. 

Nakon svjedočenja posljednjih svjedoka preostaje još Svilanovo iznošenje obrane, te završne riječi optužbe i obrane nakon čega bi sutkinja trebala izreći presudu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 12.03.2013.

    ovom čovjeku po faci vidim da je kriv!

  • zof 12.03.2013.

    Obrana Svilana je: " Vidio sam kako to rade u HDZ-u, vidio sam kako to rade na HRT-u, vidio sam kako svi to rade..Dobro sam to proučio, savladao gradivo i kad sam se uspješno povezao sa sebi sličnima, sad mi se sudi.. Zašto ??? Ja sam mislio da će to trajati vječno tako..."

  • Stella81 12.03.2013.

    Moram priznati da ima određenog gušta u tome kad vidim sva ta uhičenja i suđenja našim medijski eksponiranim ličnostima :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare