To je to što me zanima!

Šuica se ruga ženi u burkiniju pa napada one kojima to smeta

SKANDALOZNO: Zastupnica u europskom parlamentu objavila je fotografiju na kojoj se ruga ženi u burkiniju. Kad su je tražili da to ukloni, onima kojima je to zasmetalo poručila je da su nesigurni i netolerantni
Vidi originalni članak

HDZ-ova europarlamentarka i bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica u četvrtak je na Facebooku objavila fotografije, koje je u međuvremenu uklonila, a na kojima je fotografirala ženu u burkiniju i dodala neprimjereni komentar 'Nije ronioc' i hashtagove 'burkini', 'bikini' i 'newfashion. Mnogi su je zbog toga osudili, ali bilo je i onih koji su joj se pridružili u ruganju.

Iako je originalni post izbrisala, s interneta ništa ne nestaje, a jutros je umjesto isprike napala one koji su je prozvali za neprimjerenost i pitali koji su joj motivi iza takve objave. 

- Baš mi je žao što ste na jedan predivan burkini motiv i fotke tako reagirali, uznemirili se i pokazali zapravo nesigurnost i vlastitu netoleranciju. Budući da su neki poželjeli brisanje, to sam i učinila. Nadam se da će zagristi još poneka ukjata pa će biti motiva i slika.... - napisala je Šuica.

 

Idi na 24sata

Komentari 328

  • mibu 18.08.2018.

    I njoj bi se šikala burkinija.😊

  • bcelija 18.08.2018.

    Može ona s Balkana al' Balkan iz nje ne može. Ide pjesma: " opa opa Sele meni momci vele"!!!

  • UNPROFOR 17.08.2018.

    Najžalostnije i tragikomićno je to , da žene nose te ćaršafe , da ih nitko ne gleda i vidi ! A u EU ih svi gledaju, jer prvo misle da su maškare , pa tek onda žene, koje se nesmiju gledati ! Da nemaju ćaršafa na sebi nitko ih ni pogledao ne bi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare