To je to što me zanima!

Sukob u Dubrovniku: Mladići su palicom izudarali policajce

Zbog ranijih nesuglasica, došlo je do fizičkog sukoba između četvorice policijskih službenika izvan službe i trojice mladića koji su prilikom napada na policijske službenike koristili drvenu palicu
Vidi originalni članak

U fizičkom sukobu između četvorice policajaca, koji su bili izvan službe i trojice mladića u Dubrovniku su ozlijeđena trojica policajaca i jedan od napadača, izvijestila je u četvrtak dubrovačko-neretvanska policija.

Sukob se dogodio u srijedu, u ranim jutarnjim satima u Ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku. Zbog ranijih nesuglasica, došlo je do fizičkog sukoba između četvorice policijskih službenika izvan službe i trojice mladića koji su prilikom napada na policijske službenike koristili drvenu palicu. U ovom sukobu lakše su ozlijeđena trojica policijskih službenika i jedan od napadača, priopćila je .

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja trojica mladića su, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dovedena na Prekršajni sud u Dubrovniku.

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Krešo_1_1 05.08.2016.

    Šta nebi policajci trebali biti u dobroj fizičkoj formi i znat ponešto od borilačkih vještina a ne da njih četri dobiju batina od trojice

  • R3nchi 05.08.2016.

    Sta da vas uhapse tuku i maltretiraju i nikom nista???E pa naravno da bi ih saceko s palicama poslje posla.. Ja znam da bi vi neki k sinovi najradje da smo ko usa da te murija upuca iz zajebancije i nikom nista, al neces RAZBOJNICE! p.s. nisam kontra policije al kad neko ceka drota poslje posla tu mora bit pozadisnka prica!

  • Prva Proleterska 05.08.2016.

    Ako su napadaći znali , da napadaju policajce MUP-a , makar oni bili u civilu i van radnoga vrijemena , to je napad na Državu i prema tome ne može biti podnešena prijava po JRM , nego kaznena prijava za a napad na policiju i njezine djelatnike sa ciljem osvjete , za šta je predviđena kazna zatvora !

Komentiraj...
Vidi sve komentare