To je to što me zanima!

Ubijen mladić koji je bio osuđen za napad na suca Brunu Marića

Kako neslužbeno doznajemo, policija zna identitet ubojice, iako još uvijek nije došlo do privođenja. Sve okolnosti kao i motivi sukoba koji je završio tragično biti će poznati kasnije
Vidi originalni članak

U sukobu nekolicine mladića do kojeg je došlo jutros u Stobreču nadomak Splita, ubijen je 23-godišnjak. Prema neslužbenim informacijama ubijen je Ivan Mate Blažević, Splićanin koji je nedavno nepravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Bruna Marića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema prvim informacijama, jutros oko 4 sata i 15 minuta u ulici Put sv. Lovre, 23-godišnjak je zadobio ubodnu ranu u predjelu grudnog koša. Prema neslužbenim informacijama mladić je uboden nožem.

Od ozljeda zadobivenih na glavnoj stobrečkoj šetnici je ubrzo preminuo u splitskoj bolnici, a na mjestu zločina se obavlja očevid.

Kako neslužbeno doznajemo, policija zna identitet napadača i riječ je o 24-godišnjaku, ali još nije došlo do privođenja. Sve okolnosti kao i motivi sukoba koji je završio tragično biti će poznati kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • marinakomarina7 11.08.2017.

    Poštovana gospodo, tužno je da je još jedan mladi život izgubljen na ovako okrutan način. Stavite se u kožu njegovih roditelja, pa onda komentirajte odgoj i sve ostalo. Nema mjesta ružnim komentarima nakon ovakve tragedije. Što god da se dogodilo, nitko nije zaslužio da mu se presudi na ovakav način. Molim vas da zadržite bar mrvu ljudskog dostojanstva u sebi i prešutite to što ste htjeli komentirati. Obitelji najiskrenija sućut...

  • škver 11.08.2017.

    Tko je slijedeći??

  • TamnaZvijezda 11.08.2017.

    Brzo se Marić osvetio. Mafija radi nesmetano

Komentiraj...
Vidi sve komentare