To je to što me zanima!

Teta: Mi i dalje vjerujemo da je našeg Hrvoja ubio provalnik

Tomislav Turibak, mlađi brat ubijenog Hrvoja, nije priznao krivnju. Zagrebačka policija sumnja da je on počinio ubojstvo jer uopće nije bilo tragova provale i borbe
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija sumnja kako je Hrvoja Turibaka (24) ubio mlađi brat Tomislav. On nije priznao krivnju, ali zbog toga što nije bilo tragova provale i borbe sumnjaju da je zločin počinio Tomislav. On je trenutnu u pritvoru, a tamo će ostati još 48 sati. Nož kojim je ubijen Hrvoje još nisu našli. Obdukcija je pokazala kako je Hrvoje imao ubodno-rezne rane na prsima i vratu. 

- Ovo je velika tragedija za našu obitelj. Izgubili smo dijete od 24 godine. Mi još vjerujemo da je to bio provalnik. Ne možemo prihvatiti da je Tomislav kriv. Oni su bili u dobrim odnosima, stariji je bio uzor mlađemu. Oboje su bili na fakultetu i dobri dečki - rekla je okupljenim novinrima teta braće Turibak.

Podsjetimo, u subotu oko 15 sati mrtvog Hrvoja u stanu je u zagrebačkom naselju Špansko pronašao brat. On je, navodi policija, prvi nazvao 112. Osumnjičenog za ubojstvo policija je još u nedjelju privela u postaju. 

Susjedi Turibakovih za ubijenog imaju samo riječi hvale. Hrvoje je bio aktivan u studentskoj udruzi za energetsku učinkovitost i savjetovanje. 

Idi na 24sata

Komentari 225

  • tibi 10.07.2012.

    To je velika tragedija za obitelj! Ali neki komentari su zaista neumjesni! Javnost će nadam se dobiti istinu o ubojici! I ja se pitam :zašto je to bitno da je išao na misu? Njegov izbor! Brat sigurno nije !!!!!

  • Beauty_Ass 10.07.2012.

    današnji prilog iz Večernjeg: Protiv Tomislava Turibaka (22) policija je podnijela kaznenu prijavu zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu zbog teškog ubojstva njegovog brata Hrvoja (24) čije je tijelo s jasnim ubodnim ranama pronađeno u subotu u njihovom stanu u Španskom. Da će se osumnjičenog mladića kazneno prijaviti odlučeno je sinoć na sastanku policije i tužitelja nakon što je završilo kriminalističko istraživanje te mu tužiteljstvo odredilo pritvor u trajanju 48 sati. Danas opet na ispitivanje Osumnjičenog će se, kako doznajemo, iz pritvorske jedinice na Senjaku danas dovesti na ispitivanje u tužiteljstvo nakon čega bi se trebalo znati hoće li se za njega tražiti i određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora. Pravi motiv ubojstva uzornog studenta građevine i dalje je enigma. Njegov brat je bio priveden na ispitivanje još u nedjelju, a kriminalističko istraživanje bilo je nastavljeno još i jučer. Iako je osumnjičeni, neslužbeno doznajemo, negirao ubojstvo brata, policija i tužitelji sumnjaju da je ovaj učinio ono najgore u afektu.

  • jabuka5 09.07.2012.

    NE VJERUJEM DA JE DEČKO UBIO BRATA ,,OSIM AKO NE TROŠI DROGU ,,,,PA NIJE ZNAO ŠTA RADI ,vjerujem da če murija,pravi dečki ,,nači istinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare