To je to što me zanima!

Sunčano i toplo do kraja tjedna, na moru idealno za kupanje

Približava nam se vikend, a s njim i lijepo vrijeme. I u nastavku tjedna bit će razmjerno toplo, u mnogim krajevima i vruće, a čini se kako će i temperatura mora biti ugodna za kupanje
Vidi originalni članak

Pretežno sunčano, u unutrašnjosti tijekom jutra lokalno s maglom, ponajprije uz rijeke i po kotlinama, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za četvrtak. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren sjeveroistočni i sjeverni.

Još toplije nego u srijedu bit će i u središnjoj Hrvatskoj, uz također većinom sunčano vrijeme, uz povremene visoke oblake, a isto vrijeme nas očekuje i na istoku Hrvatske, javlja HRT

I u gorju jutarnja magla, pa sunce. Najviše vedrine bit će na sjevernom Jadranu. Bura će biti slabija nego u srijedu. Jutarnja temperatura zraka bit će od 16 do 21 °C, u gorju i unutrašnjosti Istre od 9 do 13 °C, a poslijepodnevna između 25 i  29 °C.

U Dalmaciji temperature još više. Puhat će burin, maestral, a more će biti malo do umjereno valovito. Temperature od 23 do 25 °C.

Ugodno za kupanje bit će na jugu Hrvatske. Najniža temperatura zraka bit će od 22 do 25 °C, a najviša između 29 i 31 °C."

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Ellie29 10.09.2020.

    Prikladna slika za prognozu vremena

  • dale73 10.09.2020.

    Ova slika aludira "nježnik na gotovs".

  • Adisibio 10.09.2020.

    Dupe u nje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare