To je to što me zanima!

'Suprug mi je kupio vreće za smeće, WD 40 i paracetamol...'

Supruga tvrdi kako njezin muž zasigurno ima najgori smisao za kupnju božićnih poklona, a on se brani time da si barem - korisni. No, Božić im ne bi bio isti bez čudnih poklona
Vidi originalni članak

Više od desetljeća, Sam Broad (45)  iz Devona pronalazi "korisne" poklone zamotane u šareni papir ispod bora na Božićno jutro. Za svog supruga, Ricka (61), tvrdi kako je zasigurno "najgori kupac božićnih poklona na svijetu". 

Ova tradicija je u njihovom domu počela prije 15 godina kada je Sam dobila set čajnih žličica. Idućih godina dobila je rukavice za čišćenje, sredstvo za odleđivanje auta i ručnike. 

- Rickovi pokloni su postali legendarni među našim prijateljima. Znala sam dobiti kutiju paracetamola, WD 40, osvježivače zraka... - izjavila je Sam za The Sun

Rick pak tvrdi kako nema smisla poklanjati nešto što nema svrhu, pa zato radije svojoj supruzi pokloni nešto što će zaista koristiti. 

- Svaki put kad stavi rukavice za čišćenje, sjeti se Božića - tvrdi Rick. 

- Uvijek kad otvori poklone se čuje preko telefona s prijateljima i žali se. A mene jedino na životu drži to što joj ipak kupim ponekad nešto što joj se zapravo i sviđa - objasnio je Rick. 

Usprkos upitnom ukusu za poklone, Sam ipak kaže kako blagdani ne bi bili isti bez čudnih poklona koje dobije od supruga. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Cipelcug 30.12.2017.

    Praktični i korisni pokloni.

  • vidum 27.12.2017.

    Ja sam dobio moj najdraži poklon, a to je NIŠTA. Svi ti pokloni su ja tebi ti meni a svi trgovačkim lupežima. Rekoše strukovnjaci da ćemo za ove blagdane potrošit preko 12,5 milijardi kuna ili 3 tisuće kuna po osobi. Nisam siguran da ćemo nas četvero potrošit 12 tisuća.

  • 27.12.2017.

    moj meni ne kupuje nista,,,to sama obavim,,njemu samo racune proslijedim

Komentiraj...
Vidi sve komentare