To je to što me zanima!

Suprug: Moja je najdraža Silvana loše, molite za nju

PALA U KOMU: Požrtvovna majka Silvana Novak (35) sve je lošije. Šanse za njezin oporavak sve su manje. Suprug Silvio poziva na molitvu
Vidi originalni članak

Iako se hrabro bori za život protiv opake leukemije, stanje se Silvane Novak (35) jako pogoršalo. Pala je u komu u KBC-u Zagreb.
- Moja je Silvana loše. Šanse za njezin oporavak, čini se, sve su manje - rekao je zabrinuto suprug Silvio Novak, koji je uz suprugu od početka njezine bolesti. Silvana je još prije dva dana bila na respiratoru i mogla je suprugu čak i mahnuti te mu tako dati barem malo nade da će sve biti u redu. Iako je HZZO Silvani odlučio platiti put i transplantaciju matičnih stanica u Hannoveru, a novčano su pomogli i mnogi građani, Silvana zbog teške upale pluća, visoke temperature i oslabljena organizma nije bila spremna za putovanje. Liječnici su stoga transplantaciju odgodili do daljnjega. U bolnici je navodno dobila i novu gripu što je još više utjecalo na slabost njezina organizma.
- Dobri ljudi, molite za moju najdražu - tiho je poručio svima shrvani Silvio. Podsjetimo, Silvana je u 16. tjednu trudnoće oboljela od leukemije. Iako su joj liječnici rekli kako bi trebala prekinuti trudnoću, svjesno je riskirala. Dijete joj je bilo važnije. Odlučila je roditi. Sinčiću Leu 18 je mjeseci, zdrav je i jako mu nedostaje majka, koju nije vidio više od mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • bernardaf 01.12.2009.

    Zar je trebalo čekati da dođe do tog stanja? Zar u ovoj prokletoj državi nema zdravstva da je odmah reagiralo čim se konstatirala dijagnoza.? Zar se moralo moljakati narod da pomogne a ne da je takova situacija odmah prihvatljiva da se čovjeku pomogne) Sve je ovo odraz sramote i jada u kojem se nemočni nalaze. Da je netko iz vrha ne bi bilo spora, dobio bi odmah svu potrebnu pomoć, pa makar to bilo i voziti ga na mjesec. Ako ova žena ne izdrži to je na dušu Milinovića osobno.

  • parki 01.12.2009.

    O Bože, Isuse, Gospe sa nebesa bar zbog ovog djeteta učinite ćudesa! Amen

  • daniel051 01.12.2009.

    Pa kako ju tako slabu i krhku nisu izolirali nego još i gripu pobere!?ma bolnice su očaj,jao onome ko tamo dospije! iako mi se čini da su šanse minimalne...čuda se događaju!!!e pa sad je vrijeme za čudo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare