To je to što me zanima!

Suprug Nancy Pelosi pijan skrivio prometnu nesreću: Sudac mu izrekao kaznu

Paul Pelosi uhićen je pod sumnjom da je vozio pod utjecajem alkohola nakon što je u svibnju sudjelovao u sudaru dva automobila u Kaliforniji. Nitko pritom nije bio teže ozlijeđen
Vidi originalni članak

Suprug predsjednice Zastupničkog doma Nancy Pelosi osuđen je u utorak na pet dana zatvora i naloženo mu je da plati 6800 dolara kazne i odštete nakon što je priznao krivnju za nanošenje ozljeda vožnjom u pijanom stanju u svibnju u Kaliforniji.

No Paul Pelosi (82) izbjeći će zatvor nakon što je sudac odlučio da se četiri dana pritvora nakon uhićenja računaju u kaznu. Umjesto jednog preostalog dana, sudac mu je odredio društveno korisni rad, rekla je njegova odvjetnica Amanda Bevins.

KONTROVERZNI POSJET Britanija: Kineski nosači aviona idu prema Tajvanskom tjesnacu; Nancy Pelosi napustila je Tajvan

Bevins se izjasnila o krivnji u ime svog klijenta na Vrhovnom sudu okruga Napa u Kaliforniji. Okrivljenik se odlučio ne pojaviti na ročištu jer njegova nazočnost nije bila obavezna.

Paul Pelosi uhićen je pod sumnjom da je vozio pod utjecajem alkohola nakon što je u svibnju sudjelovao u sudaru dva automobila u Kaliforniji. Nitko pritom nije bio teže ozlijeđen.

Iako je pošteđen dodatne kazne zatvora, Paul Pelosi dobio je tri godine uvjetne kazne i zabranjeno mu je upravljati motornim vozilom godinu dana osim ako nije opremljeno uređajem za paljenje koji sprječava vozača da pokrene automobil bez prethodnog alkotesta.

STIGLA NA TAJVAN Nancy Pelosi: Domaćica koja je postala treća osoba u Americi. Nikad ne pije kavu, malo spava

Paulu Pelosiju također je naređeno da plati 4927 dolara odštete vozaču drugog automobila za medicinske račune i izgubljene plaće, plus standardnu ​​naknadu od 150 dolara i sudsku kaznu od 1723 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Piver 25.08.2022.

    Nikad blaza kazna za pocinitelja takve nesrece u us of a a sve to zbog tuziteljice koja je demokrat...kaze pa ozlijede nisu tolko teske..🤦‍♂️sta ga je trebo ubit

Komentiraj...
Vidi sve komentare