To je to što me zanima!

Supruga ga dvaput izvukla iz zatvora, slala lažne faksove

Serna je drugi put pobjegao iz pritvora nakon što je njegova supruga u policiju poslala lažne zahtjeve za puštanje. Našli su ga u njegovoj kući skrivenog u kauču
Vidi originalni članak

Španjolska policija uhvatila je optuženika koji je dvaput pobjegao iz pritvora nakon je njegova supruga policiji poslala lažne zahtjeve za puštanje na slobodu, piše Toronto Sun. Josea Carlosa Sernu (57) pronašli su skrivenog u kauču kod kuće u predgrađu San Lorenza de El Escoriala. Uhitili su i njegovu suprugu koja je lažne zahtjeve slala faksom. 

Supruga je faksirala dva lažna zahtjeva koji su policiji izgledali kao oni koje šalje regionalni sud. Također je dva puta nazvala postaju i glumeći sutkinju rekla kako Josea Carlosa ispred postaje čeka taksi. 

Serna je na isti način pobjegao iz pritvora prošlog listopada. U pritvoru je bio pod optužbom da je vođa bande koja je 2008. otela španjolskog biznismena i držala ga u zatočeništvu. Kako bi policiji otežao posao, iznajmio je svoje stanove u Madridu i unajmio vozače kojima je rekao kako je talijanski profesor ekonomije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vuvuzela007 04.04.2011.

    E to je prava žena !

  • 04.04.2011.

    Ocekujemo porast pristiglih faxeva u Remetincu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare