To je to što me zanima!

Supruga i brat policajca, koji je ubio I. Mamića, nisu svjedočili

Istražni sudac saslušao je svjedoka koji je na okretištu tramvaja na Trešnjevci vidio mladića kako bježi te debelog čovjeka kako trči za njim. Sam se javio policiji
Vidi originalni članak

Supruga policajca Siniše Šoštarića (41), koji je nakon banalne svađe s više hitaca iz službenog pištolja ubio Ivana Mamića (18), iskoristila je zakonsku blagodat i nije svjedočila pred istražnim sucem Županijskog suda u Zagrebu. Isto je učinio i policajčev brat Damir Šoštarić (34), koji je ubojicu vozio tijekom potrage za mladićem. Oni sada mogu ubojicu posjećivati u pritvoru u Remetincu.

Istražni sudac Zdenko Posavec saslušao je u petak i svjedoka sukoba na okretištu tramvaja. On je rekao da je vidio mladića kako bježi te jakog debelog čovjeka kako trči za njim. Nakon što je iz medija čuo da je neki mladić ubijen na Jarunu pomislio je da bi to mogao biti dečko koji je sudjelovao u svađi pa se javio policiji.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • jontra69 19.03.2011.

    koja usrana država i zakoni.ova gamad koja donosi zakone sve je napravila da zaštiti kriminalce,lopuže i ostalu gamad a malog čovjeka ostavila na milost i nemilost kojekakvim idiotima.u kojoj pravnoj državi onaj koji pomogne u ubojstvu ostaje slobodan?mrdnite guzice i večeras svi na ulice.pokažimo govnima da nam ih je dosta.

  • user_46331 18.03.2011.

    Da li on razmišlja o tome što da neko ubije njegovo dijete.što ako je policajac znači treba ubijat nevinu djecu po cesti.

  • rođo rođin1 18.03.2011.

    pa ko tu koga zajebava više u ovoj državi?kako brat može biti na slobodi i odbijati svjedočit,a izravno je sudjelovao u ubistvu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare