To je to što me zanima!

Supruga ubojice: Bio je gadne naravi, ali ovo nisam očekivala

Ljubiša Bogdanović (60) u utorak je u Velikoj Ivanči u Srbiji smaknuo 13 ljudi, a teško je ranio suprugu kojoj se stanje poboljšalo i izvan je životne opasnosti
Vidi originalni članak

Ljubiša Bogdanović (60) u utorak je u Velikoj Ivanči u Srbiji smaknuo 13 ljudi, a teško je ranio suprugu. Javorka Bogdanović rekla je policiji kako je njezin suprug bio oštre naravi, ali nije slutila da će napraviti nešto ovakvo. Dodala je da su svi bili kao jedna velika obitelj i da nije bilo nagovještaja da će Ljubiša počiniti strašan zločin, piše Press.

Ispričala je kako se njezin suprug ustao oko pet sati ujutro i upalio svjetlo u spavaćoj sobi, a u ruci je držao pištolj. Iako je ona mislila da je riječ o igrački i da se šali, ona je rekao da im više nema života. 

Jedina što je pitala i što ju je zanimalo je što se dogodilo s njenim sinom, a još nitko joj nije rekao da je on među ubijenima. 

Suprug je upucao u glavu i vrat

Nju je suprug upucao u glavu i vrat, a u bolnicu je primljena u kritičnom stanju. Prema posljednjim informacijama osjeća se malo bolje i život joj nije ugrožen. Ljubiša Bogdanović koji si je, nakon što je ubio 13 ljudi, među kojima i dvogodišnjeg dječaka, pucao u glavu još uvijek je u kritičnom stanju, a u utorak poslijepodne stanje mu se pogoršalo. 

Podsjetimo, on je u ranim jutarnji satima upucao svog sina i suprugu, a onda je nastavio krvavi pohod po susjednim kućama. Svoje žrtve ubio je hicem u glavu na spavanju, a kada je došla policija pokušao se ubiti. Vlada Srbije je nakon tragedije proglasila srijedu 10. travnja Danom žalosti.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • shamec 10.04.2013.

    Žao mi je što je kreten pobio nedužne ljude,ali mi je još više žao što na HRT,na državnoj tv u dnevniku Zoran-pametni Šprajc objavi da je Ljubiša Bogdanović bio sudionik rata u Slavoniji!!!!!?????Kojeg rata??Jel mogla na našem dnevniku biti izjava da je Ljubiša sudjelovao u agresiji na Hrvatsku 1991.??Izgleda da nisu smjeli reći da se slučajno netko nebi uvrijedio..

  • katani 10.04.2013.

    ja mu zelim da prezivi i ostane bogalj, da nema sta jesti i da polako umire, jer nema kazne za svu tu strahotu koju je napravio

  • dalmatinac12345 10.04.2013.

    neraduje me spoznaja da je dotični Četnik nakraju upucao sve one koji su uzivali u njegovim ratnim pričama !! jer zločin je zločin ! ali ružno je u snu čuti plač i zapomaganje "nemoj mene " itd.. iskrena sućut obitelji svih stradalih a svojem ratnom neprijatelju želim da nepreživi ,jer ovu strahotu niti u dobrom Američkom filmu nemožeš izbrisati ioz sijećenja ,ma koliko bio "Lud "

Komentiraj...
Vidi sve komentare