To je to što me zanima!

U pratnji pomoćnika: Supruga Vesna posjetila Milana u bolnici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bandićeva supruga posljednjih se godina uz njega javno pojavljivala rijetko, uglavnom na izborima. Oko 13 sati posjetila ga je u bolnici u kojoj se liječi od plućne embolije
Vidi originalni članak

Vesna Bandić je pred bolnicu došla u Mercedesu a u pratnji joj je bio Bandićev dugogodišnji suradnik. Gradonačelnik Zagreba već treći dan leži u Klinci za plućne bolesti na Jordanovcu. Ondje je završio nakon što mu je pozlilo zbog problema s disanjem i čestog kašlja. Ispostavilo se da ima plućnu emboliju, koju je 'zaradio' nakon ozljede noge koju je nekoliko tjedana ignorirao.

 

Supruga Vesna se posljednjih godina rijetko pojavljivala u javnosti. U pratnji supruga znali su je vidjeti uglavnom u vrijeme izbora, kada bi oni zajedno otišli na biralište.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim supruge, Milana Bandića su proteklih dana posjetili njegovi najbliži suradnici iz Grada, boksač Filip Hrgović i njegov tim, savjetnik predsjednice republike Tomislav Madžar, izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, ruski veleposlanik u Hrvatskoj Anvar Azimov...

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • vinja 12.12.2018.

    Da Milanova supruga živi na drugom kontinentu pa nakon tri dana došla posjetiti hospitaliziranog supruga, bila bi vijest. Ali obitelj Bandić živi vrlo blizu bolnice pa bi bilo normalno da ga je supruga u bolnicu dopratila već prvog dana. Tako barem rade obiteljski ljudi.

  • 10.12.2018.

    Pričalo se po ZG davnih dana da žena cuga. I da se povremeno liječi u Vrapču. S kim živi, nije ni čudno. Ako je istina..

  • škver 10.12.2018.

    Glavno da se sjetila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare