To je to što me zanima!

Suprugu i djecu polio benzinom i htio zapaliti, upaljač nije radio

Policija je brzo uhitila mahnitog muškarca (38). Sumnjiče ga da je od početka 2017. do svibnja 2019. godine učestalo grubo vrijeđao suprugu i tjerao je od kuće
Vidi originalni članak

Dignut ću u zrak i tebe i kuću!, urlao je 12. svibnja 38-godišnjak preko telefona na svoju suprugu. Potom je došao do kuće u okolici Koprivnice te izlio benzin po hodniku kuće i pritom benzinom polio po odjeći svoju suprugu i dvoje maloljetne djece. Zatim je uzeo upaljač i htio ih zapaliti. Srećom, upaljač je zakazao pa ga nije uspio aktivirati.

Policija je brzo uhitila mahnitog muškarca. Sumnjiče ga da je od početka 2017. do svibnja 2019. godine učestalo grubo vrijeđao suprugu i tjerao je od kuće.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, usvojila je prijedlog državnog odvjetništva i odredila 38-godišnjaku istražni zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i kako ne bi ponovio ili dovršio planirano kaznen o djelo. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mdcro24 28.05.2019.

    Ovaj je vec sutra na slobodi, imat ce novu šansu da završi započeto.

  • Liliana_1 28.05.2019.

    Idiot!

  • SnakeFarmer 28.05.2019.

    E jbg curke moje da vam fini decki ne zavrsavaju vecinom na zadnjem mjestu te da se ne ljepite za lude, bahate, buntovnike te "opasne" tipove puno manje bi se ovakve stvari dogadale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare