To je to što me zanima!

Suprugu zavezao lisicama i zatvorio u kavez za pse

SAD: Matthew George (28) iz Ohija zavezao je suprugu Mary Swihart (26) i zatvorio je u kavez za pse. Priveli su ga i odvezli na psihijatriju
Vidi originalni članak

Američka policija podigla je prijavu protiv 28-godišnjeg Matthewa Georgea, koji je svoju tek vjenčanu suprugu Mary Swihart (26) vezao lisicama i zatvorio u kavez za pse. Par se vjenčao u subotu u Las Vegasu. Samo dan poslije Matthew je zavezao suprugu i zatvorio je u kavez gdje inače drži pit bullove. Policija je izvijestila da je muškarac također ispalio nekoliko hitaca prema njoj, ali je, srećom, nije pogodio.
- Istetovirao joj je arapske simbole na lijevi zglob. Prvo je pustio pit bullove, a onda ju je zavezao i zatvorio u kavez. Kad smo stigli, u podu smo našli rupe od 9-milimetarskih metaka, što znači da je i pucao prema njoj - rekao je policijski zapovjednik James Cole. Susjedi kažu kako su često čuli svađu iz kuće.
- Viđali smo ih cijelu prošlu godinu, a mogli smo čuti vrištanje i svađu iz kuće - rekao je jedan susjed. Policija je privela Georgea te su ga smjestili na psihijatriju. Mary Swihart nije ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mr X 15.04.2008.

    A sta je pjesnik sa time htio reci?

  • bronx77 15.04.2008.

    trebali su ga odvesti u sinteraj po mogucnosti sa bijesnim psima

Komentiraj...
Vidi sve komentare