To je to što me zanima!

Supruzi je jednu ruku stavio na usta, a drugom stiskao vrat...

Muškarca (60) iz Ogulina sumnjiče za pokušaj teškog ubojstva supruge. Ženi je život spasio građanin koji je čuo njezine pozive u pomoć. Zadobila je kontuzije glave, hematome na vratu...
Vidi originalni članak

Zbog pokušaja teškog ubojstva supruge Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Ogulinca (60) kojeg sumnjiče da je proteklog četvrtka pokušao ubiti svoju suprugu, a koju je inače tijekom braka do sada više puta psihički i fizički zlostavljao i maltretirao.

Muškarca sumnjiče da je 22. lipnja oko 12.30 sati ispred obiteljske kuće u Ogulinu, uhvatio rukama za vrat suprugu i snažno je stezao. Kada se ona na trenutak uspjela odmaknuti od njega i pozvala u pomoć, jednu ruku joj je stavio preko usta, a drugom joj je snažno stiskao vrat.

Do smrtnog ishoda nije došlo jer joj je u pomoć priskočio građanin koji je čuo njene pozive u pomoć.

Osumnjičenik je ženi u napadu zadao kontuzije glave, hematome na vratu i ozljedu stopala.

Zbog opasnosti od ometanja postupka i opasnost da bi mogao završiti započeto osumnjičeniku je određeno zadržavanje u istražnom zatvoru. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • PARAFIN 29.06.2017.

    Davljenje žene ili muškarca suprotnoj strani treba oduzeti poslovnu sposobnost i u ludnicu zatvorenog tipa

  • abava 28.06.2017.

    U Južnoj Koreji, muškarci su nakon dugogodišnje diskriminacije od strane vlasti i medija, krenuli u borbu za ravnopravnost sa ženama. Sudeći po ovim komentarima, Hrvatima će trebati puno godina da progledaju.

  • abava 28.06.2017.

    Jadan čovjek. Tko zna što mu je sve radila da ga dovede u takvo stanje. Usput, sjetite se svojih poganih komentara na slučaj od prije 2-3 dana kad je ona fina dama ubila i raskomadala muža. Autori svih ovih odvratnih komentara su osobe koje bolesno mrze heteroseksualne muškarce. Pogodite tko su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare