To je to što me zanima!

Supružnici Cetinski oslobođeni krivnje za falsificiranje isprava

Osim Vinke i Mirka Cetinskog, poreznici Mirjana Grijak i Silvo Jelenčić također su oslobođeni optužbe za zloporabu položaja. Presuda je danas pročitana na riječkom županijskom sudu
Vidi originalni članak

Vinka i Mirko Cetinski oslobođeni su optužbe za krivotvorenje isprava i poticanja dvoje poreznika iz Rijeke na zloporabu položaja, dok su poreznici Mirjana Grijak i Silvo Jelenčić također oslobođeni optužbe za zloporabu položaja. Presuda je danas pročitana na riječkom županijskom sudu.

Podsjetimo, USKOK je teretio supružnike Cetinski da su u poreznom nadzoru predali falsificirane dokumente.

U slučaju Mirka Cetinskog radilo se o 'nevjerodostojnoj pismenoj oporuci i darovnici' kojom mu roditelji daruju i ostavljaju u nasljedstvo ušteđevinu od 460 tisuća DEM i 405 tisuća američkih dolara te parcelu (šumu) u Rovinju.

U slučaju Vinke Cetinski njena majka ostavlja u nasljedstvo njoj, Mirku Cetinskom, i dvojici unuka 420 tisuća eura, kuću u Novigradu i mramor.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • jozabroz 12.02.2017.

    sad kad imaju presudu u ruci,na njihovom mjestu "oderao bi kozu s ledja" kontra strani,onima koji su me optuzili..drugacije zadovoljstine nema,,pa nek konacno "netko" debelo plati,a ima od kuda,pa nek opet probaju "slagat scenarij" a ovi njegovi nek slazu optuznice,,))))zna se tko je tko u ovom slucaju..))))

  • jebomiščaplju 11.02.2017.

    Zemljo otvori se !

  • Hidrant 11.02.2017.

    Bolje da se krivca oslobodi nego da je netko nevin u zatvorru

Komentiraj...
Vidi sve komentare