To je to što me zanima!

Supružnici Matak prevarili su ga za 170.000 eura: 'Čim je dobio novac otišao je na ljetovanje'

Supružnici Luka Grgo i Adriana Matak optuženi su za pet prijevara teških 350.000 eura. Razgovarali smo s njihovom žrtvom iz Velike Britanije koju su prevarili za 170.000 eura
Vidi originalni članak

Kod Luke Mataka nije bilo ničeg sofisticiranog, sve je jednostavno bilo bazirano na sramotnim lažima. Nije bilo ničeg sofisticiranog ni u njegovoj prijevari, sve se temeljilo na prijateljstvu s ljudima kako bi vam ušli ispod radara i zadobili vaše povjerenje. Oni su doista par vrijedan prezira. Kasnije sam saznao da ga je odmah, čim je primio novac od mene, prebacio na svoj račun u Hrvatskoj i tamo otišao na ljetovanje sa suprugom i bez sumnje trošio moj novac. Njegova tvrtka u Velikoj Britaniji bila je lažna. Čini se da ni hedge fond nikada nije postojao, ogorčen je Britanac, koji tvrdi da su ga supružnici Luka Grgo (31) i Adriana Matak (36) prevarili za više od 170.000 eura dok su boravili u Londonu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pig Benis oOo 11.01.2024.

    Ne razumijem. U danasnje vrijeme kad postoji internet i lakse je trgovat bilo cime nego ikad u povijesti svijeta -> netko dodje i da nekom jazavcu od 20-tak godina 170k eura? Zasto? Cemu? Da momak ima investicijku firmu mora biti registriran i davati izvjestaje o pozicijama u kojima je. Plus, ulaganje od 3 mjeseca? Momak. To nije ulaganje. Ono sto mi je najmanje jasno je - kako tako naivna ekipa dodje u tako ozbiljnu lovu da se mogu igrati sa tolikim iznosima.

  • Mitoikorupcija_1 10.01.2024.

    Nek vas je izlevatio kad ste mislili da cete se preko noci obogatit! I treba vas uzet! NEMA KRUHA BEZ MOTIKE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare