To je to što me zanima!

Susjed snimao cijelu zgradu i pratio tko dolazi u posjete

Prijavio ga je susjed koji mu je potpisao privolu za postavljanje kamere, uvjeren kako će kamera biti postavljena isključivo pred ulaz u njegov stan, no ubrzo se uspostavilo da je zgrada postala “Big Brother”
Vidi originalni članak

Sustanar jedne stambene zgrade u Hrvatskoj - ne navodi se ime grada - u zajedničkoj nekretnini postavio čak četiri nadzorne kamere: jednu na katu ispred stana u kojem živi, drugu na izlazu iz zgrade, treću u ulazu iznad sandučića te četvrtu na stepeništu kod stražnjeg ulaza u objekt, piše Jutarnji list.

Prijavio ga je susjed koji mu je potpisao privolu za postavljanje kamere, uvjeren kako će kamera biti postavljena isključivo pred ulaz u njegov stan, no ubrzo se uspostavilo da je zgrada postala “Big Brother”.

Paranoični susjed s kamerama mogao je pratiti sve osobe koje su ulazile i izlazile iz zgrade, a djelatnici Agencije nakon obavljenog nadzora naredili su mu da tri ukloni te da onoj koja mu stoji ispred ulaza u stan promijeni kut snimanja kako ne bi snimao susjedne ulaze. U međuvremenu je u jednoj drugoj zgradi u Hrvatskoj zabilježen susjed koji je kameru postavio u špijunku na ulaznim vratima te snimao susjedni stan i zajedničke prostorije. Naknadno je ustanovljeno da kamera sve snimke pohranjuje pa je vlasniku stana naređeno da isključi mogućnost pohranjivanja materijala i prilagodi kut snimanja.

>>> Više pročitajte OVDJE

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 08.10.2018.

    novinarska mašta radi čuda..

  • nepoželjan 08.10.2018.

    samo nek snimaju..pa možda bum i ja jednom na nečijoj televiziji

  • invidico 08.10.2018.

    Kako je krenulo uskoro ce vlasti postavljati kamere u kuce i stanove i poceti sa cipiranjima ljudi tako da ovo i nije neki problem😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare