To je to što me zanima!

Susjedi napadača: ''Obitelj je bila problematična i svadljiva''

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istražitelji ne uspijevaju ispitati Alena Rizvanovića (26) o krvavom pohodu u Grazu u kojem je poginulo troje ljudi. Susjedi kažu kako je obitelj inače imala problema
Vidi originalni članak

Napadač iz Graza, 26-godišnji Alen Rizvanović koji je u jeku rata u BiH s roditeljima izbjegao u Austriju, živio je s obitelji u kući u mjestu Kalsdorf, u predgrađu Graza.

Sa suprugom je imao sina te je nedavno dobio i drugo dijete, a pretpostavlja se da je supruga s djecom otišla u BiH.

Istražitelji i dalje ne uspijevaju ispitati ga o mahnitom pohodu. Pridružio im se i liječnik koji je trebao pomoći u ispitivanju, ali Rizvanović nije odgovarao na pitanja.

- Još jednom ćemo pokušati - izjavio je  Christian Kroschl, glasnogovornik tamošnjeg tužilaštva te potvrdio da će Rizvanović tijekom dana biti prebačen u zatvor Jakomini u Grazu.

Motivi mahnitog pohoda u kojemu je poginulo troje, a ranjeno 34 ljudi, još nisu razjašnjeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susjedi: Obitelj je bila problematična

Kako piše austrijski Kleine Zeitung , Rizvanovići se u Austriju nisu uklopili, često su se sukobljavali sa susjedima koji obitelj opisuju kao ''problematičnu i svadljivu s kojom se ne može postići dijalog''.

- Uopće me ne čudi što se nešto ovakvo dogodilo, no ipak nisam očekivao takvu tragediju - kazao je jedan od susjeda obitelji koji je želio ostati anoniman. Nitko u mjestu ne želi dati svoje ime iz straha od roditelja Alena Rizvanovića koji žive u istoj kući.

''Otac je na djecu bacao kamenje''

U njihovu domu, kažu susjedi, često je bilo dojava o nasilju. Policija je potvrdila kako je otac zbog buke jednom djecu iz susjedstva napao kamenjem. Zabilježen je i slučaj okrutnosti prema životinjama kada su otac i majka pse napali nožem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 57

  • nenno77 22.06.2015.

    Pustiš bosanca u dom,daš mu hranu,vodu i smještaj,a ovako se oni zahvaljuju na gostoprimstvu,tako je i u Hrvatskoj i u Njemačkoj i u Americi,tj svugdje di je bosanac,narod bez kulture.A ti briši komentar kolko hočeš al ja znam da sam u pravu.

  • bustercro 22.06.2015.

    pa rat je prosao trebalo ih je vratiti odmah nazad,, pa nije ni u hrv bolje svi mi to znamo samo se pravimo fini i toboze uljudni pa mi sada mazite minuse

  • LebronPetrovic 22.06.2015.

    Nema boljeg čovjeka na svijetu od dobrog i poštenog bosanca, a sa druge strane nema goreg čovjeka od ludog ili nepoštenog bosanca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare