To je to što me zanima!

Susjedi ranjenog policajca: 'On i supruga su divni ljudi, lijep par'

Vidio sam suprugu kako je prije nekoliko sati izašla iz kuće, čekala je taksi, vjerojatno je otišla u bolnicu. Operacija bi trebala uskoro završiti, pratimo vijesti da vidimo kako je, rekao je susjed
Vidi originalni članak

Često ga vidim kako ide trčati. U dobroj je kondiciji, uvijek me pozdravi. Nadam se da je dobro, rekao je Antun, susjed ranjenog policajca koji se u njihovu ulicu u Kustošiji doselio prije nekih mjesec dana. 

I susjeda Ana je potvrdila njegove riječi. Dodala je kako je i supruga ranjenog policajca divna žena te da su skladan mladi bračni par. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pucnjava ispred Vlade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretna sam što imamo policajca u susjedstvu, otkako znam da radi u policiji osjećam se sigurno - objasnila je.

Dodala je i kako nemaju djece, a obzirom da su se nedavno doselili, nisu ih uspjeli bolje upoznati. 

- Vidio sam suprugu kako je prije nekoliko sati izašla iz kuće, čekala je taksi, vjerojatno je otišla u bolnicu. Operacija bi trebala uskoro završiti, pratimo vijesti da vidimo kako je - zaključio je susjed Antun.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • ćikićita 13.10.2020.

    Samo nam treba Izrael i Palestina..da ne znas tko u torbi sto nosi i kad ce te netko pogoditi bombom.Nezadovoljstvo vladom izrazavas izlaskom na ulice a ne podrskom terorizmu.

  • bezimeni korisnik 12.10.2020.

    pa ovdje sve riječi hvale...koliko za drota a tri puta više za napadača...sve fini mladići, pristojni, uslužni...

  • 12.10.2020.

    dečko se uzbudio i prerano krenuo,trebao je izvidnicu kohi dan prije da vidi kada dolaze krimosi na posao,ja bi mu spomenik digao,ovalo najebao pandur!

Komentiraj...
Vidi sve komentare