To je to što me zanima!

Ženu i kći ubio nožem? MORH otkrio radno mjesto Željka K.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Željko K. (50) je u petak ubio svoju ženu (31) i kćer (4) te se bacio sa zgrade. Iako ga susjedi opisuju kao mirnog, navodno je policiji bio poznat po obiteljskom nasilju
Vidi originalni članak

Riječ je o mirnom obiteljskom čovjeku. Često su ga znali dovoziti kolege iz vojske i uvijek je bio pristojan, rekli su nam susjedi Željka K. (50) , koji je u petak ujutro oko 7.30 sati ubio svoju suprugu (31) i kćer (4) te se bacio s četvrtog kata zgrade u zagrebačkom Španskom.

Željko K. je inače bio vojna osoba, a u stanu je u trenutku krvavog pohoda bila i baka (85) njegove supruge . Ona je preživjela, ali je s reznim ranama prevezena u bolnicu. Po dolasku policije muškarac je još davao znakove života, no preminuo je u vozilu Hitne pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO: Strašna tragedija u Španskom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igor Kralj/PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama, Željko je od ranije poznat policiji po obiteljskom nasilju . Ovo mu je drugi brak, a iz prvog ima dvoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO: Mjesto ubojstva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo ga baš poznavali. U prolazu bi si kimnuli glavom, a često smo ga viđali kako ide u trgovinu, rekli su nam u obližnjem kafiću. Neki susjedi tvrde da se obitelj u Špansko doselila prije pet godina, te da je suprug bolovao od PTSP-a .

- Strašno je to što se dogodilo, nikako mi to ne ide u glavu i ne mogu shvatiti kako je mogao ubiti svoju kćer - rekla nam je jedna susjeda.

Detalji tragedije još uvijek nisu poznati. Na terenu je vojna policija i očevid je u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO: Očevid u tijeku, policija ispred zgrade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz MORH-a su samo kratko priopći kako je 50-godišnjak djelatnik Oružanih snaga RH od 1996. , te da je radio kao voditelj Odsjeka u Logističkom operativnom središtu Zapovjedništva za potporu.

- Po nalogu Državnog odvjetništva provode se izvidi, a državni odvjetnik ujedno je ovlašten za davanje izjava o ovom slučaju - priopćili su iz MORH-a.

Igor Kralj/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 425

  • fredaster 09.01.2016.

    Tragedija, neosporno! Medjutim, sve je vise poremecenih i kriminalaca-generalno!????????Ovo je NAJVECI PROBLEM a ne natalitet!

  • kerbi 09.01.2016.

    Miran obiteljski čovjek, od ranije poznat po obiteljskom nasilju, u vojsci je od 96 (dakle rata vidio nije) i to u logistici, i tamo je uspio zaraditi PTSP. Od 96 u logistici s PTSP-om????

  • dazoh 09.01.2016.

    Preteška i preozbiljna je ovo tema pa zaslužuje i korektan naslov koji bi trebao glasiti "Ženu i kćer ..... a ne ženu i kći " žalosno je da ovakav tip rečenice ugleda svjetlo dana .

Komentiraj...
Vidi sve komentare