To je to što me zanima!

Suspendirani policajac je u Ritzu radio kao zaštitar, obojica idu na mjesec dana u istražni zatvor

Obojici je određeno mjesec dana istražnog zatvora zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu donio je odluku o zadržavanju Kristijana K. i drugookrivljenog Doriana M. u istražnom zatvoru za ubojstvo Tomislava Sablju u zagrebačkom noćnom klubu Ritz. Obojici je određeno mjesec dana istražnog zatvora zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela. Priopćenje DORH-a prenosimo u cijelosti:

POGLEDAJTE VIDEO: EKSLUZIVNA SNIMKA Sukob koji je prethodio ubojstvu u Ritzu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je 23. travnja 2023., u službi dežurstva, ispitalo dvojicu hrvatskih državljana (1986. i 1997.) zbog osnovane sumnje da je prvoosumnjičenik počinio kazneno djelo ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona, a drugoosumnjičenik kazneno djelo pomaganja u ubojstvu iz članka 110. u svezi članka 38. Kaznenog zakona te je, nakon ispitivanja osumnjičenika, doneseno rješenje o provođenju istrage protiv obojice okrivljenika.

ŠTO OTKRIVAJU KAMERE Gdje je pištolj kojim je ubijen Sabljo? 'Kakav god da je bio, nama je teško jer bio je obitelj'

Postoji osnovana sumnja da nakon što je oštećenik 22. travnja 2023. oko 4:35 sati u prostorijama noćnog kluba u Zagrebu došao u verbalni sukob s gostom kluba i zaprijetio gostu pištoljem, pa kada je to doznao prvookrivljenik, kao voditelj zaštitarske službe u noćnom klubu i došao do njih, drugookrivljenik koji je radio kao zaštitar u klubu, dodao prvookrivljeniku pištolj. Prvookrivljenik je potom, osnovano se sumnja, došao u verbalni sukob s oštećenikom te, u cilju da ga usmrti, ispalio iz pištolja više hitaca koja su u svojoj putanji pogodila oštećenika nanijevši mu ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

POLICIJA OBJAVILA DETALJE Zaštitar uzeo pištolj od policajca koji je suspendiran. Sabljo i on su se posvađali i zapucao je...

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. ZKP-a) - navode iz DORH-a.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Tubalkain 23.04.2023.

    Dvoje poštenih Hrvata su maknuli bosanskog kriminalca kojeg su štitili rodjaci uhljebljeni u policiji i sad je to veliki problem, sad su opet Hrvati ksenofobični!

  • prdolino 23.04.2023.

    Jeli policajac diler u klubu haha

  • xOOx 23.04.2023.

    kako ce ponoviti djelo i ubiti nekoga ko je mrtav???

Komentiraj...
Vidi sve komentare