To je to što me zanima!

Svake godine ostavili bi jednu: Napuštene tri curice su sestre!

BIZARNA PRIČA IZ NJEMAČKE Policija je sestrice nazvala Emma, Lilo i Hanna. Sve tri su dobro i žive u udomiteljskim obiteljima. Za roditeljima djevojčica vlasti još tragaju...
Vidi originalni članak

Tri napuštene bebe koje je njemačka policija unazad nekoliko godina pronašla na ulicama su sestrice, objavili su lokalni mediji.

SREĆA U OSIJEKU Udomili su je: Napuštena beba Zvjezdana dobila svoju obitelj

Prvu djevojčicu, odjevenu u bodi i jaknicu, pronašli su na autobusnom stajalištu u Berlinu u rujnu 2015. godine.

Druga djevojčica, umotana u krvavi ručnik, pronađena je godinu dana kasnije u mjestu Blankenburg, dvjestotinjak kilometara jugozapadno od Berlina, dok je treća u kolovozu 2017. nađena ostavljena ispred obiteljske kuće u obližnjem selu Schwanebeck

Analiza potvrdila: Imaju istu majku, a vjerojatno i oca

Policijski glasnogovornik Michael Maass kazao je kako je DNK analiza pokazala da djevojčice imaju istu majku, a vjerojatno i istog oca.

Policija je sestrice nazvala Emma, Lilo i Hanna. Sve tri su dobro i žive u udomiteljskim obiteljima. 

Za roditeljima djevojčica vlasti još tragaju. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gigi777stella 10.05.2018.

    Djevojčice su u udomiteljskim obiteljima.....?!! Pa, pobogu zar ne bi najbolje bilo, pače trebalo bi sestrice odomiti zajedno. I ovako imaju grdu sudbinu pa još da ne odrastaju jedna uz drugu pa i si sutra budu stranci. Nepojmljivo!!!

  • 10.05.2018.

    Nadam se da će djevojčice izrasti u normalne članove društva. Nadam se da će jednog dana pronaći svoje roditelje. Nadam se da će tada njihovi roditelji biti stari i nemoćni. Nadam se da će tada njih njihova djeca ostaviti na ulici, a želim im kakvu blatnjavu grabu.

  • mau 2 10.05.2018.

    srica su ostavljene u Njemackoj da su u Hr jos bi bile po domovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare