To je to što me zanima!

Svaki Hrvat spava s 11 žena i uživa u seksu na otvorenom

Prema anketi Men's Healtha, u kojoj je sudjelovalo više od 50.000 muškaraca iz 30 zemalja, Hrvati su promijenili najviše partnerica, njih 11. Indijci su na tek - tri
Vidi originalni članak

Godišnja anketa popularnog muškog časopisa Men's Health pokazala je kako muškarci u Hrvatskoj prednjače po broju partnerica u svijetu te su ih u prosjeku imali 11, prenosi Telegraph

Od 50.796 ispitanika u 30 zemalja Hrvati također prednjače kao nacija koja najčešće uživa u seksu na otvorenom, u bazenima, automobilima i parkovima. 

Svaki drugi Indijac uvjeren da mu partnerica glumi orgazam

Rezultati su potpuno 'potukli' Indijce koji su na dnu ljestvice te se u prosjeku seksaju rjeđe od jednom na tjedan. 

Gotovo polovica ispitanih Indijaca, njih 48 posto, vjeruje kako njihove partnerice redovito glume orgazme, a prosječno su imali tek tri partnerice. 

Britanci su najnastranija nacija

Najnastranija nacija, pokazala je anketa, su Britanci. Britanke su najpromiskuitetnije te su u prosjeku promijenile devet partnera. 

Urednik Men's Healtha kazao je kako rezultati pružaju više od čistih podataka i trendova.

- Pokušali smo ispitati kako to da su muškarci iz različitih dijelova svijeta bolji od drugih u pojedinim aspektima kao što su seks i veze, a zatim vam reći što naučiti i kako popraviti stanje - rekao je Jamal Shaikh.

Nizozemci najbolji u predigri 

Ipak, cijeli bi svijet mogao ponešto naučiti od Nizozemaca. Naime, anketa je pokazala da su Nizozemke jedine koje su zadovoljne količinom predigre koje im pružaju partneri.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • antoniotoni_1 09.09.2013.

    Većina mojih frendova i ja osobno smo spavali sa tolko žena do sad a tek nam je 20-tak godina tako da sam siguran da im je krivo istraživanje jer se jos stigne dosta proć a oni su možda istraživanje vršili na nekim štreberčićima koji idu van svake druge godine :)

  • Zooro_1_1 05.09.2013.

    Trebam još deset žena,javite seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • stole12 05.09.2013.

    paradigma, navela si polovicu dužine a gdje da stavim drugu polovicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare