To je to što me zanima!

'Svako selo će svake godine dobiti jednu farmu ili staklenik'

Mora se prestati biti 'talac jedne vlasti koja svoje mišljenje skuplja po hodnicima mostarskog zatvora', rekao je kandidat za župana Osječko-baranjske županije
Vidi originalni članak

Trudit ćemo se u svakom slavonskom i baranjskom selu svake godine otvoriti barem jedan gospodarski objekt – farmu, staklenik ili plastenik voća, povrća ili cvijeća, a sve uz pomoć EU fondova. Time ćemo zaustaviti odlazak i oživjeti gradove i županiju. Poticat ćemo tehnologije vezane za Poljoprivredni i Tehnološki fakultet, što dosad nije bilo slučaj, jer smo proizvodili kadrove koji su uglavnom odlazili. Sve ovo uključuje gradnju jedne velike tvornice smrznute hrane, rekao ju u petak, na predstavljanju svoje kandidature za mjesto župana Osječko-baranjske županije Josip Vuković, kandidat Nezavisne liste Ante Đapića. 

Pritom je dodao da se mora prestati biti 'talac jedne bezumne politike i vlasti koja svoje mišljenje skuplja po hodnicima mostarskog zatvora'. 

- Župan ne može glumiti univerzalnog čovjeka i biti u jednoj osobi župan, liječnik, kirurg, sveučilišni profesor i predsjednik stranke te redoviti putnik na tjednoj relaciji Osijek-Mostar, i to u radno vrijeme - naglasio je Vuković. 

Đapić o tužbi protiv Burića: Za izgovorenu riječ mora odgovarati

Anto Đapić je potvrdio da ne odustaje od tužbe protiv HDSSB-ovca Dinka Burića, koji ga je prije nekoliko dana u jednoj televizijskoj emisiji optužio da je 'pokušao ukrasti pola milijarde kuna od građana Grada Osijeka'. 

- Nakon svih ovih godina i neprestanog ponavljanja te laži dužan sam prema sebi, obitelji i svima koji me podupiru i prate sudski to istjerati do kraja. Za izgovorenu riječ mora se odgovarati, kao što i ja odgovaram za svaku svoju riječ - rekao je Anto Đapić.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • oocrv 03.03.2013.

    opet ne smiješ reći istinu jer ona najviše boli

  • ZlajaOs 02.03.2013.

    I gosp. Vuković svojim performansima ide već svima na jetru. Bolje da glumi u kazalštu nego na političkoj sceni, a uostalom od svog truda i rada sagradio HOTEL pa neka tamo na recepciji zabavlja goste, a Đapić neka mu bude menađer. Pozdrav i pusti Slavoniju i odlepršaj u Imotsku krajinu možda te tamo ne kuže i podrže za župana

  • MirkoBačeković 02.03.2013.

    ja čekam papire za farmu bijelih štakora moram glasat za njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare