To je to što me zanima!

Šveđani ISIL-ovcima nude stan, vozačke dozvole, niže poreze...

Dok cijela Europa strahuje od prikrivenih džihadista u izbjegličkim kolonama, Šveđani su ponovno pokazali kako imaju drukčiju, možda i bolju ideju za rješavanje ovog problema....
Vidi originalni članak

Dok cijela Europa strahuje od prikrivenih džihadista u izbjegličkim kolonama, Šveđani su ponovno pokazali kako imaju drukčiju, možda i bolju ideju za rješavanje ovog problema. Tamošnji grad Lund spreman je raširenih ruku prihvatiti bivše ISIL-ovce i ponuditi im razne pogodnosti poput besplatnog stana, vozačke dozvole i poreznih olakšica.

Čelnici grada na jugu Švedske na taj način žele u potpunosti integrirati ekstremiste koji su se u Iraku i Siriji borili za zloglasni ISIL, piše The Sun.

- Da bi dobili priliku na tržištu trebali bi dobiti vozačke dozvole, oprost dugova, smještaj... - rekao je kriminolog Christoffer Carlsson čije je mišljenje grad prihvatio. 

Iako su ISIL-ovci proteklih godina postali poznati po mučenjima, silovanjima, odrubljivanjima glava, vješanjima, vijećnici Lunda smatraju da svatko zaslužuje drugu priliku. 

- Njima je potrebna naša pomoć i trebaju je dobiti - smatra vijećnica Anna Sjöstrand.

Slične planove za integraciju terorista ima još barem nekoliko švedskih gradova. 

Među zemljama koje, u odnosu na broj stanovnika, imaju najviše državljana među stranim džihadistima je i Švedska. Najmanje 300 ljudi iz te zemlje otišlo se boriti za ISIL u Siriji i Irak.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • dahhmal 22.10.2016.

    Po mogucnosti im dozvoliti mjesecno da imaju pravo na jedno silovanje i dva odrubljivanja glave tak da ne zahrdaju

  • KV-2 152mm King of Derp 22.10.2016.

    Zna se da je svijet otišo u k... kad se ovo događa

  • Kris The Warrior 22.10.2016.

    Ovo ne da je na rubu pameti ovo je izvan svake pamati. Kulturalni marksizam je najgore zlo ikada. Ali neće još dugo. Doći će ljudima iz gu*zice u glavu kada ih počnu klati po ulicama. Budale progledaju tek kada im je život ugožen, no bolje ikada nego nikada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare