To je to što me zanima!

Sve krenulo naopako: Minirali stijenu pa zatrpali vikendicu...

SREĆOM NEMA OZLIJEĐENIH: Stanovnici kažu da su ih prije miniranja usmeno obavijestili da napuste kuće, ali službene obavijesti nije bilo. Gradonačelnik kaže da je sve po pravilima
Vidi originalni članak

Radnici tvrtke "Geotehnika" iz Varaždina posljednjih dana sanirali su stijenu iznad južnog ulaza u tunel Podstine - Mola Garška u Hvaru. 

Radnici su na pripremi miniranja radili nekoliko dana, prethodno su obišli obližnje kuće, koristili uređaje koji mjere podrhtavanje tla, ali kada su s pedesetak mina trebali stijenu, koja je navodno veličine 1800 četvornih metara, spustiti prema zamišljenom planu - sve je krenulo naopako, piše portal Total Croatian News

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, dio stijena je zatrpao ulaz u tunel, ali i kuću koja služi kao vikendica čija je vlasnica otputovala kući u Švicarsku prije tjedan dana. 

Radnici su se već povukli s terena, a gradonačelnik Hvara Rino Budrović tvrdi da je za radove prikupljena sva dokumentacija i da će šteta biti čim prije otklonjena odnosno nadoknađena.

Kako piše portal, neki od stanovnika bili su usmeno obaviješteni da napuste kuće prije početka miniranja, no nitko nije dobio nikakvu službenu obavijest.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Đuro štalsky 07.11.2016.

    to su moji...mineri

  • fox5 07.11.2016.

    jebi ga omaklo se,kazu da mineri grijese samo jednom.Iz ovdje viđenog proizlazi da to bas i nije istinita tvrdnja :))))

  • POTPEC 07.11.2016.

    Sve je rađeno po pravilima i zakonu, samo šta ta pravila i zakon rade radnici kad dođu na teren, a ne struka. KA I SVE KOD NAS. Po propisima na svakog gradilištu mora biti tabla sa svim podacima i dozvolama za ono šta e radi na tom gradilištu. Da građani malo obiđu gradilišta u svom kraju i prijave sve di tih tabla nema, bome bi se inspekcija naradila i naplatilo bi se dosta lipih kazni, a vjerovatno i dosta gradilišta zatvorilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare