To je to što me zanima!

Sve ljubavne afere Bill Gatesa: Kokteirao je sa zaposlenicama desetljećima prije razvoda

Navodno nedolično ponašanje dogodilo se 2007. godine kada je senior zaposlenici u Microsoftu mailom slao koketne poruke i pisao joj da se nađu van radnog vremena i van kampusa Microsofta
Vidi originalni članak

Bill Gatesovo koketiranje sa zaposlenicom stajalo ga je raskidom dvadesetsedmogodišnjeg braka, a The Wall Street Journal u svom izvješću navodi da ovo nije prvi put da je milijarder ulazio u afere sa zaposlenicama.

Navodno nedolično ponašanje dogodilo se 2007. godine kada je senior zaposlenici u Microsoftu mailom slao koketne poruke i pisao joj da se nađu van radnog vremena i van kampusa Microsofta.

OBITELJ GATES Nakon 27 godina braka Bill i Melinda su službeno razvedeni

Godinu dana nakon, u 2008. Microsoftovi rukovoditelji saznali su za mailove. Gatesa su upozorili da je njegovo ponašanje neprimjereno i da mora prestati s tim. Priznao je da su mailovi bila loša ideja te se složio da prestane. Uprava nije poduzimala daljnje mjere jer Gates nije imao nikakav fizički kontakt s kolegicom.

No, nije prestao.

Ovo navodno nedolično ponašanje dogodilo se gotovo više od 10 godina prije nego što je Microsoftova uprava doznala za aferu između Gatesa i druge zaposlenice. Microsoftova inženjerka poslala je pismo upravi 2019. godine u kojem navodi da je imala aferu s Gatesom. Ta je afera prethodila Gatesovom razvodu sa suprugom Melindom i ostavci s Microsoftove uprave.

NOVE FOTOGRAFIJE Raskošno vjenčanje Gatesove najstarije mezimice koštalo je vrtoglavih dva milijuna dolara

Gates je priznao da je razvod bila njegova krivica. 

Bridgitt Arnold, Gatesova glasnogovornica za Journal je rekla da su tvrdnje u izvješću od ponedjeljka 'lažne, reciklirane glasine iz izvora koji nemaju izravnih saznanja, a u nekim slučajevima imaju značajan sukob interesa'.

 

Microsoftov glasnogovornik Frank Shaw rekao je za Journal da se zaposlenica nikada nije požalila zbog slučaja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dalibor0704 19.10.2021.

    Nisu cure glupe pa da odbiju toliku lovu. Samo zavidni kritiziraju bogataše.

  • ichbin2 19.10.2021.

    s njegovim kapitalom bio bi hektor

  • Knez Drpimir 19.10.2021.

    Znači da je normalan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare