To je to što me zanima!

Sve o novim kamerama na hrvatskim cestama: Prekršaje šalju odmah na MUP-ov server!

Prometni stručnjak i sudski vještak za promet Goran Husinec smatra da se samo postavljenjem fiksnih radara neće smanjiti broj prometnih nesreća
Vidi originalni članak

Brojni građani posljednjih su dana mogli primijetiti kako se postavljaju nova kućišta za fiksne radarske uređaje za nadzor brzine, odnosno kako na neke prometnice stižu nove kamere koje će "vrebati" prebrze vozače. Kako su nam odgovorili iz MUP-a, u prvoj polovici ove godine krenuli su s postavljenjem kućišta i uređaja koje su nabavili krajem 2023. godine, a riječ je o 113 kućišta i 37 fiksnih radarskih uređaja, a u drugoj polovici ove godine planiraju nabaviti i postaviti još 24 kućišta i 21 fiksni radar.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 32

  • TVP 09.04.2024.

    Kamere su dobra stvar ali nažalost jedino će drastično povećanje kazni svima koji divljaju na cestama smanjiti broj nesreća.

  • balki balki 08.04.2024.

    Revidirati SVA ograničenja i ustabiliti brzine na pojedinoj dionici. Na mnogo mjesta 95% vozača vozi iznad ograničenja jer su nesuvislo postavljena. Zakon koji krši 95% građana je loš zakon!

  • mno 08.04.2024.

    Imali ko informaciju o samom principu rada kamere,dali bilježi naprimjer kada prođeš nevezan,ili samo može kada je aktivira na velikoj brzini,pa onda snimi i pojas i ako koristiš mob.

Komentiraj...
Vidi sve komentare