To je to što me zanima!

Sve za glasove: Kajin mazio krave pa morao čistiti cipele

Kandidat za istarskog župana je rekao i da će lokalna samouprava biti involvirana u postupak zakupa, ali neće biti mešetarenja i neće se na zemlji pojedinci bogatiti
Vidi originalni članak

Kandidat za istarskog župana Damir Kajin posjetio je farmu krava Bruna Vojskovića u selu Raji na Gračašćini. Kajin je rekao kako su poljoprivrednici, nakon posjeta ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine Istri, shvatili da im Zakon o poljoprivredi ide u korist.

- Shvatili su da im posjed znači zakup i da im urbanizirana farma nudi apsolutnu prednost pri zakupu - rekao je Kajin, koji se za posjeta farmi nije ustručavao nahraniti gladne krave sijenom iz štale. 

Nema više prodaje, sve ide u zakup - rekao je Kajin koji se na farmi "sprijateljio" s kravama, mazio ih je, a nije mu bio problem niti zaprljati se u štali

Kajin je na farmi rekao i da će lokalna samouprava biti involvirana u postupak zakupa, ali neće biti mešetarenja i neće se više na zemlji pojedinci bogatiti.

- Nema više prodaje, sve ide u zakup - rekao je Kajin koji se na farmi "sprijateljio" s kravama, mazio ih je, a nije mu bio problem niti zaprljati se u štali. 

Bruno Vojsković ima danas tek 20 grla krava i zbog niske cijene mlijeka morao je prepoloviti stado. Kajin je kazao da je najveći problem istarske poljoprivrede stečaj Purisa, a to se može zahvaliti Hypo banci, Gavriloviću i rabotama nekih pojedinaca u Istri. 

Nakon obraćanja novinarima, obzirom da je kiša proteklog dana dosta padala i natopila tlo, kandidat za istarskog župana ipak morao na koncu naći krpu i očistiti blatnjave cipele. 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Kristijanpodravski 28.03.2013.

    Želja i glad za parazitiranjem ovog srednjoškolca, odavno prelaze granice dobrog ukusa.

  • život je lijep 27.03.2013.

    a nije mu bio problem niti zaprljati se u štali-nikaj nije problem u predizborno vrijeme

  • vojtek 27.03.2013.

    vlast je slast, za vlast bi svi naši političari ,a predvodnik bi im bio kajin pomuzli i bika da treba....samo da dobiju što žele....gade mi se svi redom i plan 21 i hdz i ostatak družine

Komentiraj...
Vidi sve komentare