To je to što me zanima!

Svećenici su se potukli dok su čistili baziliku u Betlehemu

Palestinska policija je intervenirala te su istaknuli kako se radi o beznačajnom problemu koji se pojavljuje svake godine. Kazali su kako su to sve "Božji ljudi"
Vidi originalni članak

Redovnici suparničkih kršćanskih denominacija u srijedu su se potukli dok su čistili baziliku Rođenja Isusova u Betlehemu. Bazilikom su letjele metle, a potuklo se oko 100 svećenika i redovnika Armenske apostolske crkve i Grčke pravoslavne crkve, javlja Telegraph

Palestinska policija je intervenirala te su istaknuli kako se radi o beznačajnom problemu koji se pojavljuje svake godine. Istaknuli su kako su to sve "Božji ljudi" te da nikoga nisu uhitili. 

Bazilika je inače izgrađena na mjestu Isusova rođenja, a upravljanje njom dijele pripadnici Rimokatoličke crkve, Grčke pravoslavne crkve i Armenske crkve. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • crotemplar 28.12.2011.

    priča je išla garant ovak - našao jedan pop novčić na podu, pa vidio to drugi, pa ovaj prvi tvrdi da je novčić njegov, a ovaj drugi da je njegov... prvi pozove svoju ekipu, drugi svoju i šora... onda fino došla murja i udri sve po redu... a novčić je naravno uzeo drot...

  • moscow watchdog 28.12.2011.

    Skužili da nema gazde pa udri raspašoj .

  • Ilirac 28.12.2011.

    Pravoslavni svecenici dobili po piksli od katolika,hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare