To je to što me zanima!

Svećenik s broda 'Sponzoruše' blagoslovio morski 'Križni put'

Otvorenje parka pratio je i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić, a sve je blagoslovio i svećenik s broda pomalo komičnog naziva 'Gold Digger' što bi se u slengu moglo prevesti kao 'sponzoruša'
Vidi originalni članak

Hrvatska je od danas bogatija za još jednu atrakciju, a radi se o projektu „Križni put pod morem“ koji je jedinstven u svijetu. Pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, u Općini Marina postavljena je 1. postaja križnog puta na morsko dno, s betonskim figurama u prirodnoj veličini, na dubini do 10 metara u uvali Jelinak. 

Otvorenje parka pratio je i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić, a sve je blagoslovio i svećenik s broda pomalo komičnog naziva 'Gold Digger' što bi se u slengu moglo prevesti kao 'sponzoruša', ali i doslovno kao 'kopač zlata'.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Anonimus6666 28.08.2017.

    A sad procesija bez dihalica i opreme za ronjenje i nema izranjanja

  • _l_ 28.08.2017.

    ne možeš na brod u cipelama!

  • Eva Maras 28.08.2017.

    Pa naravno da toga nema nigdje na svijetu iz jednostavnog razloga, pametnijima od nas to ni u najgoroj noćnoj mori nije palo na pamet, a gluplji su se odavno sjetili, ali nisu imali u svojim vladajućim politićarima dovoljno kretena za odluku da to našim novcem naprave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare