To je to što me zanima!

Švedska krajnja desnica traži referendum o izbjeglicama

Izgledi za to su slabi budući da se o tome morati očitovati švedski parlament. Od 1992. godine održano je šest takvih glasovanja. Švedska je lani primila najviše izbjeglica
Vidi originalni članak

Stranka krajnje desnice "Švedski demokrati" traži da se održi referendum o useljeničkoj politici u toj zemlji, javlja Yahoo News.

Izgledi za to  su slabi budući da se o tome mora očitovati švedski parlament. Od 1992. godine održano je tek šest takvih glasovanja.

Švedska je zemlja koja je prošle godine najviše od svih zemalja članice Europske unije, u odnosu na broj stanovnika (9,7 milijuna), primila izbjeglica. Radi se o 80.000 izbjeglica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JuricaLučić 30.08.2015.

    treba referendum o izbjeglicama skupa s izborima da bude jeftinije i prije nego ovi dodju do nas.

  • Kis00 30.08.2015.

    trojica ilegalnih maloljetnih imigranata uhićena su na osnovu optužbi za silovanje voditeljice prihvatnog centra za azilante u gradu Fiuggi, u provinciji Frosinone, gdje su imigranti bili smješteni. Sva trojica kazneno će odgovarati za grupno silovanje. Prema policijskom izvješću, trojac je prvo onesposobio i pretukao voditeljicu, a potom su ju odvukli u žensku svlačionicu gdje su ju silovali. Imigranti su također uništili dio centra.

  • Swamp Thing 30.08.2015.

    Vesna Gubo nije spomenula da trenutno imaju najveću potporu od svih stranaka u Švedskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare