To je to što me zanima!

Sveučilište strave: Odrubio joj glavu i nosio po kafiću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIRGINIA TECH: Mlađi Kinez umrljan krvlju stajao je nasred kafića s glavom mlade djevojke u ruci. Na istom sveučilištu Korejac Cho ubio je 32 ljudi
Vidi originalni članak

Policajka je u srijedu navečer ušla u kafić na sveučilištu Virginia Tech otkud je došao poziv za pomoć. Mlađi muškarac umrljan krvlju stajao je nasred kafića s glavom mlade djevojke u ruci, a kraj njega na podu je bio golemi kuhinjski nož. Mladoj studentici iz Kine, Xin Yang (22), glavu je odrubio njezin kolega u kampusu fakulteta u američkoj Virginiji. Djevojka je iz Pekinga na kampus došla 8. siječnja studirati ekonomiju. Očevici kažu da su vidjeli Haiyanga Zhua (25) kako kuhinjskim nožem napada svoju kolegicu, a prije toga se nisu svađali niti raspravljali. Činilo se kao da ju je mladić napao iz čista mira, tvrde svjedoci. Ovaj stravični zločin šokirao je i uplašio studente na fakultetu Virginia Tech. Na istom tom sveučilištu, u travnju 2007. godine, 23-godišnji Cho Seung-Hui iz Koreje poubijao je 32 svojih kolega, a zatim sebi pucao u glavu. Zhua, koji je na Virgina Techu studirao računovodstvo, su policajci odmah prevezli u pritvor. Prije dolaska na sveučilište Virginia Tech ubojica je završio studij agronomije. Osoblje fakulteta obavijestilo je obitelj ubijene studentice o ovom stravičnom zločinu. Na sveučilištu su posebno zabrinuti za sigurnost studenata i nastavnika, osobito onih koji dolaze iz Kine. Mnogi psiholozi pomažu studentima i osoblju sveučilišta da prebrode doživljeni šok.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_20636 23.01.2009.

    Treba njemu jaja odrzat ta mala Kineska pa to nositi po kafiču

  • nenek666 23.01.2009.

    Ne piše komu ju je prodal.

  • branchburg 23.01.2009.

    Ti Kinezi su isfrustriani product komunistickog rezima....Nemaju pojma o zivotu...& The Worst Drivers on The Face of Earth !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare