To je to što me zanima!

Svi idu u Hrvatsku: 'Mi čekamo četiri sata i tek smo na sredini'

U četvrtak poslijepodne na graničnom prijelazu Bregana stvorile su se kolone vozila duge do dva kilometra, a čekanja za teretna vozila su i do šest sati. HAK moli putnike za strpljenje
Vidi originalni članak

Nagradno pitanje: Od osam ulaza na Bregani, koliko ih je otvoreno? Jedan!, napisao nam je čitatelj koji je zaglavio na ulazu u Hrvatsku na graničnom prijelazu Bregana. Rekao nam je da čeka pet sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Kilometarska kolona na Macelju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što je pet sati prema vječnosti - našalio se.

Na slovensko-hrvatskom graničnom prijelazu Bregana u četvrtak poslijepodne nastale su velike gužve. Prema HAK-u pred Breganom u smjeru Slovenije kolona teretnih vozila na zaustavnom traku duga je oko dva kilometra.

Prema informacijama iz HAK-a, čekanja za osobna vozila na ulazu u Hrvatsku traju do sat i pol vremena, a za teretna vozila šest sati, iako nam čitatelji javljaju kako puno duže od toga čekaju na graničnom prijelazu. 

- Gužve su se napravile tolike da su se granice spojile, a mi čekamo četiri sata i tek smo na sredini, sramota - rekla je čitateljica.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima vrijeme potrebno za prelazak granice se često mijenja, a zabilježena čekanja mogu biti i duža pa iz HAK-a mole vozače za strpljenje.

BEZ SAMOIZOLACIJE Slovenija je ukinula restrikcije za one koji dolaze iz Hrvatske

Što se tiče zračnog prometa, hrvatski građani mogu bez ograničenja ulaziti u Sloveniju. Vlada Republike Slovenija je s 12. svibnja ukinula odredbu o ograničavanju zračnog prometa, a restrikcije su ukinute za sve avio prijevoznike s područja država članica Europske unije, ali i trećih država. Sve putnike koji dolaze na ljubljansku zračnu luku, savjetuje se da prije putovanja kontaktiraju avio prijevoznika.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 21.05.2020.

    Uz HDZ ce biti jos vece guzve.Jer svi zele u kod domoljuba,istinskih vjernika i pravih Hrvatina. Europljani znaju da ce HDZ opet pobijedit i to je dokaz da su u Hrvatskoj prave Hrvatine. I turisti ne idu u Irsku na odmor kao ovi anti domoljubi,anti Hrvatine nego uzivaju u Hrvatskoj,Domoljubnost,HDZu

  • cerat_1 21.05.2020.

    Danas oko 17h iz Slovenije ušao u Hr u zagrebu čekao 10min max, e pa ove baje od Hrvata i slovenaca koji znaju isključivo i samo na Breganu neka čekaju.

  • stremiti 21.05.2020.

    Stiže drugi korona val

Komentiraj...
Vidi sve komentare