To je to što me zanima!

Svi mislili da je terorist: Trčao s gas maskom i izazvao paniku

Muškarac je otrčao svoju uobičajenu rutu te je došao kući i upalio TV. Na vijestima je vidio kako ga traže zbog navodnog terorizma, a samo je trčao kako bi smršavio
Vidi originalni članak

So Long Hoang (29) iz San Josea u SAD-u u utorak je odradio svoju uobičajenu vježbu kako bi smršavio. Trčao je u svom kvartu noseći gas masku i posebno odijelo. Ipak, njegovo odijelo za trčanje stanovnici su shvatili kao terorističku prijetnju te su odmah pozvali policiju. Nakon samo nekoliko minuta policija je bila po cijelom San Joseu te su u zasjedi čekali navodnog teroristu. Na teren su izašli specijalci, policija i vatrogasci.

Osim toga, ljudi su prijavili i kako je sumnjivi muškarac u poštanski sanduk ubacio golemi paket. Zbog toga su zatvorili obližnji poštanski ured, a 150 zaposlenika su evakuirali, javlja Daily Mail. Čak su pokušavali i detonirati paket, misleći da je u njemu bomba.

Muškarac je u međuvremenu došao kući te je odjednom primio nekoliko desetaka SMS poruka od svojih prijatelja. Upalio je i TV te je na vijestima vidio kako je on traženi terorist u gradu. Kaže kako nije mogao vjerovati koliku paniku je izazvao.

Policiji je kasnije ispričao da je sporni paket bio zapravo pun kalendara koje je namjeravao vratiti, jer ih je greškom dobio na svoju adresu. Objasnio je i kako gas masku nosi dok trči jer ima posebne vježbe kako bi što prije smršavio, a navodni eksploziv koji je na sebi nosio je zapravo samo prsluk kojim mjeri i otkucaje srca te tlak. Policiji je obećao kako više neće trčati s gas maskom na licu po gradu kako ne bi bilo sličnih situacija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • curemisline 04.12.2011.

    koji kralj

  • grbinho. 04.12.2011.

    kako su ameri glupi cudi me da ga nisu upucali

  • dalmatar 04.12.2011.

    U strahu su VELIKE oči moji ameri..počeli ste se bojat i svojih sjena. Da je takav trčao po mom susjedstvu ili bi zvali hitnu pomoć ili samo komentirali da je puka ka kokica....Ili bi kakvi mi to već jesmo pomodni i ostali stavili maske i trčali ...c.ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare