To je to što me zanima!

'Svi zagrebački srednjoškolci imat će besplatne udžbenike'

To se trebalo ostvariti i ove godine, međutim, okolnosti mi nisu dopustile, rekao je Bandić na proslavi 20. obljetnice Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola
Vidi originalni članak

Ovom prilikom želim najaviti besplatne udžbenike za sve zagrebačke srednje škole od iduće godine. To se trebalo ostvariti i ove godine, međutim, okolnosti mi nisu dopustile, rekao je u ponedjeljak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Prisustvovao je proslavi 20. obljetnice Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola u zagrebačkom HNK. 

Zagrebački gradonačelnik je kazao da se nada da će u dogovoru s predsjednikom Udruge, Nikicom Mihaljevićem, sljedeća obljetnica Udruge biti obilježena u Vukovaru ili u Kninu. 

Inače, svečanom obilježavanju nazočio je i ministar obrazovanja Vedran Mornar te gotovo 400 ravnatelja osnovnih škola diljem Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • BarbaraMikulic 06.05.2015.

    ja mislim da bi udzbenici ovako i onako trebali bit besplatni,za sve,od 1.raz.pa do kraja,

  • 05.05.2015.

    Mi Zagrepčani smo sve te udžbenike odavno preplatili kroz najveći prirez, komunalne naknade, Zagrebparking, PAUK službu, i ZET, da spomenem samo nešto od tih zagrebačkih harača.

  • 05.05.2015.

    Veli jedan komentator: "Gradonačelnici i načelnici općina ugledajte se na gospodina Bandića. " Treba znat kako nabavit lovu! U periodima između novih uhićenja i puštanja iz Remetinca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare